Spring naar content

Consultancy

Een veranderende economie, een nieuwe ontwikkeling binnen een bedrijf, het opstarten van een bedrijf en het voortdurend voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen een organisatie vraagt om een professionele begeleiding.

Ondersteuning bij veranderprocessen

De Laat Kenniscentrum biedt ondersteuning, begeleiding en advies bij veranderingen in processen en structuren, die uiteindelijk zullen vergroeien in de organisatie en het functioneren van medewerkers. De kennis en ervaring die wij meebrengen, helpen uw bedrijf blijvend verder.

Ondersteuning bij het schrijven van een gericht plan

Naast veranderingsprocessen bieden wij ook ondersteuning in vraagstukken waar een organisatie mee te kampen krijgt op het gebied van marketing, sales of communicatie. Zo zijn wij gespecialiseerd in  het maken van een professioneel businessplan, het gehele werving- en selectieproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie, het opzetten van een personeels-, marketing-, sales- en communicatieplan.

Bedrijfscoaching

Naast het begeleiden van professionele plannen bieden wij ook gerichte bedrijfscoaching aan.

Zowel managers als medewerkers van een organisatie krijgen te maken met een ander soort klant in deze veranderende economie. Deze veranderingen kunnen zowel individueel als voor een team andere vaardigheden of kennis vergen. Passend bij de bedrijfscultuur hanteren wij hiervoor diverse werkvormen van o.a. teambuildingstrajecten om een probleemstelling te behandelen tot  individuele begeleiding/coaching van manager of medewerker.

Inmiddels hebben wij “onze” strepen in de consultancy en coaching ruimschoots verdiend en werken we al  jaren in opdracht van  een groot aantal bedrijven waar we zowel individuele als teamcoachingstrajecten uitvoeren. Onze coachingstrajecten kunnen tijdelijk maar ook van structurele aard zijn.

Intakegesprek

Een consultancytraject start altijd met een vrijblijvend  intakegesprek om de mogelijkheden te inventariseren. In de verder vormgeving van het traject is er oog en oor voor alle lagen uit de organisatie.

Onze professionele coaches komen uit verschillende branches, waardoor we gericht  op de probleemstelling en de soort organisatie kunnen inspelen. Bij ons is uw vraag in vertrouwde handen!


Ja, ik heb interesse. Neem vrijblijvend contact met mij op.