Spring naar content

NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

Fijne ervaring bij de Laat

Ze denken en plannen goed met je mee, zodat alles goed uitkomt met het werk en je prive leven. Voor de examen extra oefenexamen kunnen oefenen bij de Laat, wat echt geholpen heeft.
- Eindhoven

Een persoonlijke opleiding op maat tegen een goede prijs.

De Laat Kenniscentrum heeft me een scherpe offerte geboden, voor een individuele opleiding. Ze zijn makkelijk te bereiken en mijn lerares Angeline is geweldig. In een jaar heb ik twee diploma's gehaald en ben ik in het vakgebied aan het werk gegaan. Het had volgens mij niet beter gekund. Hartelijk dank!
- Eindhoven

flexibel en goede begeleiding

Zojuist mijn 2e opleiding in een kleine 1.5 jaar afgerond bij Angeline Wijns! Leuke docente die je goed begeleidt en altijd tijd voor je vrijmaakt! Als ik er zelf even niet aan uitkwam, wist angeline het altijd snel en kundig aan mij uit te leggen. Deze opleiding was deze keer 1 op 1 en de lesuren konden ingedeeld worden wanneer het voor mij uitkwam. kortom, dit opleidingscentrum en deze docente zijn top! mocht ik voor mijn MBA verder willen gaan dan kom ik zeker terug bij de Laat & Angeline!!
- schuite

Perfecte opleiding!

We hebben de training mogen volgen van Gilbert en deze was echt top. Theorie was vaste avonden, maar redelijk flexibel in te plannen en echt juiste begeleiding tot zelfs aan het examen. Voor de mondelingen examen eveneens perfecte begeleiding tot de voorbereiding tot de laatste dag. Door deze begeleiding voor NIMA A1 en A2 sales beide direct geslaagd. De Laat kenniscentrum is een echte aanrader!
- WIJCHEN

Flexibel en zeer kundig

Mijn docent, Gilbert is flexibel, denkt mee en de begeleiding is top! Vaste lestijden naar wens en met de examentrainingen extra tijd en altijd beschikbaar voor vragen/ondersteuning. NIMA A1 en A2 sales beide de eerste keer geslaagd. de Laat kenniscentrum is een echte aanrader!
- Boxmeer
226 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10