NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

Goede begeleiding

De opleiding was goed te doen. Goede uitleg en hulp. De laatste hulp van Gilbert zelf was subliem. Wat een top service was dit om je zo voor het mondeling examen voor te bereiden!!!
- Roosendaal

Persoonlijke begeleiding was top

Een op maat gemaakte opfriscursus notuleren op de laptop. Fijn dat dit mogelijk is bij De Laat Kenniscentrum.
- TILBURG

Flexibiliteit ten top!

Nadat mijn collega succesvol een opleiding heeft genoten bij De Laat heb ik er voor gekozen mijn NIMA B opleiding hier te volgen. Al tijdens de eerste les werd de professionaliteit en flexibiliteit van deze opleider duidelijk. Zo konden we niet alleen uitwijken naar andere steden maar ook tijdstippen en dagen waren bespreekbaar. Het toppunt kwam vlak voor mijn examen. De opleider in kwestie nam de tijd om mij zelfs de avond voor het examen nog te begeleiden. Al met al een hele fijne opleider op weg naar je nieuwe diploma!
- oss

zeer deskundige les en succes gegarandeerd!

De opleidimg NEMAS Middle management gevolgd. Dankzij een pakket op maat heb ik zeer goede begeleiding mogen ervaren met prettige communicatie. Korte lijnen, rechtstreekse afspraken en flexibele afstemming.
- Roosendaal

Als je een diploma wilt, moet je hier zijn!!

Na ontevredenheid over een andere opleider ben ik een paar jaar geleden overgestapt naar De Laat Kenniscentrum. Nu heb ik mijn NIMA sales A én B diploma op zak. Deze organisatie (in mijn geval Gilbert de Laat) zal er alles aan doen om je te laten slagen. Extra lessen draaien, flexibel in planning en uitgebreide examentraining. Niks is te veel. Als je een diploma wilt, moet je hier zijn!!!
- Den bosch
215 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
De Laat Kenniscentrum online
Welkom bij De Laat Kenniscentrum, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM