NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

zeer deskundige les en succes gegarandeerd!

De opleidimg NEMAS Middle management gevolgd. Dankzij een pakket op maat heb ik zeer goede begeleiding mogen ervaren met prettige communicatie. Korte lijnen, rechtstreekse afspraken en flexibele afstemming.
- Roosendaal

Als je een diploma wilt, moet je hier zijn!!

Na ontevredenheid over een andere opleider ben ik een paar jaar geleden overgestapt naar De Laat Kenniscentrum. Nu heb ik mijn NIMA sales A én B diploma op zak. Deze organisatie (in mijn geval Gilbert de Laat) zal er alles aan doen om je te laten slagen. Extra lessen draaien, flexibel in planning en uitgebreide examentraining. Niks is te veel. Als je een diploma wilt, moet je hier zijn!!!
- Den bosch

Goed

Dankzij de flexibiliteit van onze docente en ondanks de corona periode veel geleerd.
- Zuilichem

Goede docent

Ik heb de opleiding Middle management gevolgt en we kregen les van Gilbert. Gilbert heeft heel veel ervaring en dat merk je met lesgeven. Hij weet de les van begin tot eind boeiend te maken ondanks dat de stof soms taai en saai is. Ook komt er een goede dosis humor aan te pas. Een vraag is nooit te veel en hij probeerd het altijd uit te leggen zodat iedereen het snapt. Bedankt voor alles!
- Velserbroek

Or training gehad van gilbert zeer leerzaam!!!

Or training gehad met veel tips van Gilbert. Zeer leerzaam!!!
- Beuningen
212 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
De Laat Kenniscentrum online
Welkom bij De Laat Kenniscentrum, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM