Spring naar content

NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

Betrokken en enthousiaste opleider

Zeer aan te raden! Betrokken en persoonlijke opleider in sales, welke met een gedreven karakter sales doet opleven.
- Klein Ovink

Één woord Top!

Dankzij kenniscentrum de Laat mijn Nima A Sales behaald met een 9. Door de duidelijke en uitgebreide lessen van Gilbert was het een succes. Het flexibele in de lesdagen en ook het online in teams oefenen (zelfs in het weekend) waren een meerwaarde. Kenniscentrum de Laat, en vooral Gilbert de Laat, bedankt voor deze fijne periode en opleiding.
- Luyksgestel

NIMA A succesvol afgesloten!

De opleiding NIMA A gevolgd bij Kenniscentrum De Laat en deze met een 8 afgerond. Mede door het vele oefenen met Gilbert. Hij maakte zelfs tijd vrij in het weekend om ons klaar te stomen voor de examens. De hele opleiding als zeer prettig ervaren!
- Deurne

Betrokken en enthousiaste opleider

De sessies met Gilbert waren altijd op maat en onder fijne omstandigheden, door de opleiding 1 op 1 te volgen, stonden we stil bij de dingen waar ik op dat moment vragen over had!
- Maartensdijk

TOP

Wederom een uitstekende ervaring met De Laat Kenniscentrum. Gilbert heeft mij heel goed geholpen bij de voorbereiding van mijn examens voor NEMAS Middle Management. Kennis gecombineerd met de nodige humor zorgden ervoor dat ik altijd met veel plezier naar de lessen kwam. Ik kreeg veel achtergrondinformatie waardoor ik zelfverzekerder naar de examens ben gegaan. Gilbert je bent een topper!
- Maastricht
233 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10