Spring naar content

NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

Kwaliteit ten top!

Vriendelijk en snel contact met de allround office medewerkers van 'De Laat Kenniscentrum. Je wordt vanaf het begin ontzorgt en er wordt mee gedacht naar oplossingen. Goed te bereiken. De docent is uitmuntend! Goede, duidelijke uitleg met dagelijkse voorbeelden, waardoor je de vakjargon snel eigen kan maken, Een docent die vertrouwen heeft in je kunnen, de tijd neemt om de cursus op jouw tempo te doen en je laat groeien in je zelfvertrouwen. Angeline, je bent een topper!
- Heinkenszand

Top

Geduldig, duidelijk.
- Boxtel

Doelgerichte lessen tot de laatste meters

Mijn ervaring met de laat kennis centrum is zeer goed. Gilbert is altijd in een goede stemming en probeert je tot het uiterste te drijven en alles eruit te halen wat erin zit.
- De rips

Een fijn traject waarbij er letterlijk van begin tot eind begeleiding is.

De lessen waar passend in mijn prive rooster, als werkende ouder is dat bijzonder prettig. Er wordt (uitgebreider) stil gestaan bij de onderwerpen en vragen die je hebt. Als na de toets blijkt dat je het toch niet helemaal eens bent met de beoordeling is er ruimte om te overleggen over je 'bezwaar'. Dit resulteerde in een resultaat van een 4.8 naar een 6.7. Dank!
- Maartensdijk

Echt geweldig!

Tonny is een lieve, slimme, aardige lerares. Zij heeft humor en het was echt leuk met haar de taal te leren. Het leerproces was interessant en leerzaam. Ik heb veel geleert en na een paar manden was mijn Nederlands al beter. Ik heb van het leerproces met Tonny genoten. Ik mis haar al en hopelijk ga ik wel een B2 cursus met haar volgen. Dankjewel!
- Mierlo
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10