Spring naar content

NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

PDL Loonheffingen werd onverwacht een makkie!

Met een goed studieboek en opdrachtenboek kom je een heel eind. Zeker als je al wat (praktijk)ervaring hebt in salarisverwerking. Maar met goede begeleiding van de docent, die extra uitleg geeft en tips geeft over wat belangrijk is, wordt het nog leuker en gemakkelijker. Docent is ook buiten lesuren bereikbaar voor vragen! Heel fijn!
- Best

Stof perfect aangepast aan mijn situatie

Maatwerk training, helemaal op maat! Fijne sessies en perfecte begeleiding tot op het laatste moment voor het examen.
- Helmond

Goede begeleiding, het examen halen doe je bij de laat kennis centrum

Lessen waren flexibel in te plannen, echt heel handig. Ook richting examen mondeling Nima a nog een schepje erbovenop om ook S avonds laat nog tijd te maken voor de trainingen, zelfs de avond ervoor!!
- Beuningen

Goede begeleiding

De opleiding was goed te doen. Goede uitleg en hulp. De laatste hulp van Gilbert zelf was subliem. Wat een top service was dit om je zo voor het mondeling examen voor te bereiden!!!
- Roosendaal

Persoonlijke begeleiding was top

Een op maat gemaakte opfriscursus notuleren op de laptop. Fijn dat dit mogelijk is bij De Laat Kenniscentrum.
- TILBURG
218 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10