NIMA Opleidingen Zuid is onderdeel van De Laat Kenniscentrum en richt zich specifiek op de (aankomend) NIMA-studenten in de regio's Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Indien u de keuze maakt voor een NIMA-opleiding bij NIMA Opleidingen Zuid of De Laat Kenniscentrum bent u er zeker van dat het opleidingsniveau van hoge kwaliteit is. De Laat Kenniscentrum is namelijk door NIMA erkend als NIMA Education Partner.

Opleiders met deze titel voldoen aan de door NIMA gestelde kwaliteit, continuïteit, onafhankelijkheid en praktische aansluiting op de examens. Bovendien zijn wij als erkende opleider  in het bezit van het meest actuele lesmateriaal en oefenexamens waarmee wij je optimaal kunnen voorbereiden op het NIMA Examen.

Naast actuele informatie over de diverse NIMA-opleidingen vindt u op deze website ook relevante achtergrondinformatie over diverse onderwerpen. U vindt deze informatie onder het item nieuwsberichten of bij de betreffende opleiding.

Ook bij NIMA opleidingen Zuid bent u verzekerd van een startgarantie van uw opleiding, onderwijs in kleine groepen door een deskundige docent. Onze klanten beoordelen de diensten van De Laat Kenniscentrum en van NIMA Opleidingen Zuid met een ruime 8 (bron: klantenvertellen.nl).

Heeft u vragen over NIMA opleidingen Zuid of een van de NIMA opleidingen neem dan contact met ons op.

040-2485582

 

Prima lessen online!

Met alleen wat opstart verbindingsproblemen bij de eerste online les, zijn alle lessen heel leerzaam geweest. We hebben met een power point de belangrijkste stof doorgenomen van alle hoofdstukken en vervolgens deze uitgebreid geoefend met opdrachten. De docent was altijd bereid, ook buiten lesuren, om vragen te beantwoorden.
- BEST

Super leerzaam en interessant, Gilbert geeft je alle aandacht en support!

Enthousiaste trainer Sales van deze tijd Duidelijke presentaties tijdens de les Veel aandacht en support bij het voorbereiden van het examen
- Helmond

Zeer tevreden over de opleiding NIMA Sales-B en de manier van lesgeven

Een hele goede begeleiding gehad tijdens de opleiding NIMA Sales-B. Duidelijke lesstof met een goede uitleg en flexibel met het plannen van de lessen op locatie. Dankzij het behalen van deze opleiding een mooie promotie kunnen maken bij het bedrijf waar ik werkzaam ben. Ook mede door De Laat Kenniscentrum dus.
- Oosterhout

Ongekende persoonlijke aandacht en begeleiding

Ik heb de digitale versie van de klassikale opleiding Nima A Sales gevolgd. De presentaties voor het A1 gedeelte waren goed geregeld via Microsoft Teams. De persoonlijke aandacht voor het A2 gedeelte die Gilbert de Laat aan ons heeft gegeven is echt ongekend goed. In de laatste weken voor het examen konden we zo vaak 1-op-1 oefenen als wij maar wilde, overdag, 's avonds EN in het weekend. De hele groep heeft beide examens in één keer gehaald!
- Utrecht

vooruitstrevend in een ongewone tijd

Mooi om te zien dat jullie de techniek van tegenwoordig snel wisten te combineren met de periode waarin we zitten door online door te pakken. Deze online leeromgeving werd na een paar lessen steeds persoonlijker, dat getuigd van een hoog aanpassingsniveau. Het enige dat ik kan aanmerken is dat ik vooraf om een offerte vroeg, dit om ter goedkeuring te vragen bij ons bedrijf voor het starten van deze opleiding. Deze heeft even op zich laten wachten, vervolgens kreeg ik een factuur aangeboden, toch echt een groot verschil, uiteindelijk wel een offerte ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Joris, Hartelijk dank voor je positieve feedback. het online klaslokaal is inmiddels niet meer weg te denken in het huidige aanbod. Jouw opmerking nemen we mee bij het verbeteren van onze administratieve dienstverlening. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. Blijf gezond. Op naar een succesvolle toekomst. Met een gezonde groet, Team de Laat Kenniscentrum

- Den Bosch
203 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.4/10

Kunnen we u ergens mee helpen?
1
avatar
De Laat Kenniscentrum online
Welkom bij De Laat Kenniscentrum, wij staan klaar voor al uw vragen.
13:18
by SAM