Spring naar content

Met NIMA Sales B maak jij het verschil als verkoopleider!

Wist je dat klantretentie een cruciale factor is voor de winstgevendheid en dat dit vraagt om goed leiderschap van de verkoopleider. Met de opleiding NIMA Sales B verkoopleider maak jij het verschil. Van een goede verkoopleider wordt kennis en kunde verwacht, waarmee maak jij het onderscheid? Jouw verkoopteam kan onder jouw leiding de toenemende concurrentiedruk, de gevolgen van de crisis aan, jullie behalen de geplande omzet en winst.

Competenties van een verkoopleider

Als verkoopleider weet jij dat er geen tijd is om tevreden achterover te leunen en af te wachten. Jij weet dat jij de collega’s moet stimuleren om het beste uit jouw verkoopteam naar boven te krijgen. Je weet hoe belangrijk jouw bestaande klanten zijn, die klant is jouw ambassadeur. Jij hebt oog voor de toekomst en bent de verandering voor. Jouw wereld is groter dan Nederland en durft ook over de grens te kijken.

Jouw eigenschappen zijn het goed en open kunnen communiceren, proactieve houding, kunnen werken in een lerende organisatie, kunnen omgaan met een CRM-system of deze op kunnen zetten en onderhouden. Jij gedijt bij samenwerking en bent geen solist.

Tijdens de opleiding NIMA Sales B Verkoopleider leer je het samenspel van kennis en kunde, vaardigheden en gedrag. De opleiding NIMA Sales B Verkoopleider start binnenkort in o.a. Eindhoven en Roermond.