Spring naar content

NIMA sales examen plannen? Let op!

NIMA sales examen plannen?

Let op, met ingang van het aankomende studiejaar gaan er dingen veranderen. Het NIMA Sales Examen is met ingang van het nieuwe schooljaar terug bij NIMA. Dit betekent dat vanaf de mondelinge examenronde in september NIMA weer inhoudelijk en logistiek verantwoordelijk is voor de Sales examens. De aankomende mondelinge ronde vanaf 17 juli is de laatste onder uitvoering van de Associatie.

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een Nima Sales examen bij de Associatie. Meer informatie over de data zijn te vinden op de site van het NIMA.

Voor wie zijn NIMA Sales examens

Een NIMA Sales examen kun je alleen doen wanneer je de opleiding NIMA Sales A, NIMA Sales B accountmanager, NIMA Sales B verkoopleider hebt gevolgd. Je doet er verstandig aan om deze opleiding te volgen bij een erkende opleider. Je weet dan zeker dat deze opleider goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen op het vakgebied. Je vindt de erkende opleiders op de site van NIMA. De Laat Kenniscentrum is door NIMA ook gewaardeerd als erkende opleider.

NIMA Sales examen oefenen

Wil je graag een goede voorbereiding op je NIMA Sales examen? Tijdens de laatste les van je module krijg je bij ons standaard een uitgebreide examentraining. Voor het verkoopgesprek worden zelfs apart lessen gegeven.

Wil je eens kijken hoe je er zelf voor staat op het gebied van jouw sales kennis maak dan het proefexamens basiskennis Sales op de website van het NIMA.

In september starten onze opleidingen weer in de regio Zeeland, Limburg, Brabant en Utrecht. Bekijk onze hoge klantenreviews t.a.v. onze opleidingen. Wij kennen een startgarantie voor jouw opleiding. Je bent er dus zeker van dat jouw NIMA-opleiding start op de plek die jij hebt aangegeven.

Meer informatie: www.delaatkenniscentrum.nl óf 040-2485582