Spring naar content

De Laat ‘verkoopt’ alleen de beste NIMA salesopleidingen

NIMA SalesHeeft sales altijd al jouw interesse gewekt? Misschien ben je wel toe aan een volgende stap in je carrière en wil je jezelf verder specialiseren. De Laat Kenniscentrum is NIMA Education Partner. Door dit partnership zijn wij in Midden- en Zuid-Nederland de NIMA-opleider voor een breed scala aan salesopleidingen. Met persoonlijke opleidingstrajecten doe jij specifieke kennis op!

Iedereen stippelt zijn eigen pad uit in zijn loopbaan. Toewerken naar die belangrijke stip aan de horizon. In de verschillende NIMA salesopleidingen die wij jou bieden zorgen wij ervoor dat je de arbeidsmarkt opgaat met een door de beroepspraktijk erkend diploma. De Laat Kenniscentrum biedt voor ieder wat wils! Werk je liever in de binnendienst of streef je ernaar om meer de buitenverkoop in te gaan? Dan zijn de opleidingen van De Laat Kenniscentrum zeker wat voor jou. Voor elk moment in je carrière hebben wij een passende opleiding.

NIMA Sales Accountmanager

Accountmanagers vervullen een belangrijke rol binnen een organisatie. Een accountmanager moet op de hoogte zijn van verkoopprocessen en -technieken. In deze rol is het van belang om zoveel mogelijk rendement uit een klantenportefeuille te halen. De Laat Kenniscentrum stoomt jou klaar voor het ‘grote werk’. De NIMA Sales B opleiding Accountmanager is helemaal ingericht voor de sales accountmanagers van de toekomst. Het opstellen van een verkoopplan en de verantwoordelijkheid over een verkoopapparaat binnen een organisatie behoren tot jouw belangrijkste werkzaamheden. Voordat je aan deze opleiding begint, is het raadzaam om bijvoorbeeld saleskennis op te doen in de opleiding NIMA Sales A die jou alles basisbeginselen van sales bijbrengt.

NIMA Sales Verkoopleider

In de opleiding NIMA Sales B Opleiding Verkoopleider bouw jij waardevolle theoretische kennis op. De opgedane kennis breng je op een deskundige manier in de praktijk. Een verkoopleider van de toekomst is in staat een verkoopplan op te stellen en leiding te geven aan een verkoopafdeling. Elke organisatie zoekt continu naar geschoolde verkoopleiders. Met deze NIMA Sales opleiding van De Laat Kenniscentrum ben jij helemaal ‘futureproof’ en ben je voor elke organisatie een meerwaarde in de dagelijkse verkoopactiviteiten.

Verkopen is jouw vak

De Laat Kenniscentrum biedt op alle niveaus passende opleidingen. De opleiding NIMA Sales A2 Verkoopgesprek richt zich met name op aankomende commerciële buitendienstfunctionarissen en professionele verkopers. Het accent in beide opleidingen ligt op het verbeteren en verder ontwikkelen van jouw theoretische en praktische verkoopvaardigheden. Hoe overtuig ik klanten met inhoudelijke vakkennis en hoe draagt een zelfverzekerde houding bij aan verkoopsucces? Met het diploma eenmaal op zak ga jij je vol zelfvertrouwen het gesprek aan met toekomstige klanten.

Wij ‘verkopen’ alleen de beste salesopleidingen

De opleidingen van De Laat Kenniscentrum kenmerken zich door een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Met onze grote verscheidenheid aan modules binnen alle NIMA salesopleidingen vind jij altijd een passende opleiding. Naast kwalitatief hoogwaardige salesopleidingen biedt De Laat Kenniscentrum ruim 75 opleidingen en trainingen bij jou in de buurt op het gebied van handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, communicatie en kantoor en secretariaat.

Overweeg jij een loopbaan in sales? En wil je nog meer de fijne kneepjes leren? Dan is De Laat Kenniscentrum jouw ideale opleider. Neem gerust een contact op met ons om te kijken naar wat de mogelijkheden voor jou zijn. Wij horen graag van je!