Spring naar content

NL leert door met scholing

Vanaf 1 oktober zijn er mogelijkheden voor gesubsidieerde scholingstrajecten, namelijk middels NL leert door met scholing. Lees hier meer over deze regeling en informeer of jij gebruik kunt maken van deze regeling.

Spelregels

Jouw opleiding draagt bij aan het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Voor jou is de opleiding kosteloos. Je kunt ook aantonen dat de opleiding jouw kansen op de arbeidsmarkt of op het weer verkrijgen van arbeid of opdrachten vergroot. Vanaf 1 oktober is er meer duidelijkheid over de exacte spelregels en kunnen onze medewerkers jou meer vertellen welke opleidingen hiervoor in aanmerking komen.

Jouw opleider

De Laat Kenniscentrum is al jaren succesvol in scholing voor een branche- of sector-erkende diplomering. Wij werken hierbij bijvoorbeeld samen met de Associatie voor Examinering, Stibex en NIMA.

Doelgroep

Iedereen vanaf 18 jaar of ouder en ook die de pensioengerechtigde leeftijd nog niet heeft bereikt.

Jouw opleiding

Jouw opleiding wordt voor jou kosteloos aangeboden. Wij ontvangen hiervoor een subsidie. Indien de situatie het vraagt zullen wij het traject bovendien omzetten in een online traject. Het is niet mogelijk om deze subsidie te combineren met andere subsidiemogelijkheden. Jouw opleiding sluit je af met een diploma van de Associatie voor Examinering, Stibex of NIMA.

Categorie C

Jouw opleiding valt in categorie C. Jouw opleiding heeft mbo of hbo AD denkniveau. Hoewel wij klassikaal geen onderwijs kunnen verzorgen, wordt dit omgezet naar een online leeromgeving. Let wel: Het uitgangspunt is klassikaal onderwijs. De scholing kent een waarde van > 1000,- euro inclusief BTW en aanvullende kosten. De subsidie bedraagt 1000,- euro.

VOL = VOL

Aanmelden voor deze regeling is op volgorde van binnenkomst. Per opleiding zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. Informeer even naar jouw mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over NL leert door met scholing? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 040-2485582. Voor meer informatie over onze opleidingen kan je een kijkje nemen op onze opleiding pagina.