LSSO Cursus Excel/Spreadsheet

Secretariële opleidingen

Grafieken, reeksen getallen die opgeteld moeten worden en andere berekeningen zijn gemakkelijk te maken met een spreadsheet of rekenprogramma. Tijdens de cursus wordt gewerkt met het programma Microsoft Excel. Op praktische wijzen wordt de basiskennis van het programma Excel aan u uitgelegd. 

Doelgroep

Voor iedereen die met het programma Excel om wil leren gaan. 

Niveau

MBO 2

Vooropleiding

Voor de opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Programma

Gedurende de cursus komen onderstaande onderwerpen aan bod:    
•    inleiding windows
•    werkbladen bewerken en opmaken
•    werken met meerdere werkbladen
•    beveiliging van bestanden
•    berekeningen en formules
•    cel verwijzing
•    functies 
•    gegevens sorteren, zoeken en filteren grafieken

Examen

De examens worden diverse malen per jaar en in verschillende plaatsen afgenomen. Voor meer informatie met betrekking tot de examens verwijzen wij u door naar de website van LSSO: www.examenbureaulsso.nl.

Studiebelasting

Circa drie klokuren per lesweek.

Diploma/certificaat

De opleiding wordt afgesloten met een LSSO®-examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een LSSO®-erkend landelijk certificaat. 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Duur van de opleiding

(Zaterdag)opleiding:   5 lesweken
Avondopleiding:           10 lesweken

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en op zaterdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De zaterdagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs voor de mogelijkheden.

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (5):   450,- euro
Avondopleiding (10):          350,- euro

​Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling. 

Vanaf 1 augustus 2015 worden de examens op locatie afgenomen door LSSO examenbureau. Inschrijving geschiedt vanaf dan voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar de website www.examenbureaulsso.nl.

Studiemateriaal

Circa 55,- euro

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding LSSO Excel/Spreadsheet? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

StartdatumMaandVariantLocatie