Spring naar content

IVIO Cursus notuleren op de laptop incl. examen

Taalcursussen zakelijk

Wat biedt de cursus IVIO Cursus notuleren op de laptop?

Met een cursus notuleren op de laptop van examenbureau IVIO, leer je zo efficiënt mogelijk verslag te leggen en actiepunten te notuleren. De cursus betreft een efficiënte praktijkgerichte module. Er wordt gebruik gemaakt van herkenbare praktijksituaties om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Je leert inhoudelijk, taalkundig en efficiënt verslag te leggen.

Let op: voor deze module/cursus heb je een eigen laptop nodig. Er zijn laptops te huur, maar hiervoor dient betaald te worden.

Welk niveau is de cursus IVIO Cursus notuleren op de laptop?

De cursus IVIO Notuleren op de laptop is op mbo 4 niveau.

Ben jij dé geschikte kandidaat voor de cursus IVIO Cursus notuleren op de laptop?

Secretaresses en andere administratief medewerkers die in hun functie regelmatig in aanraking komen met notuleren.

Welke vooropleiding moet je hebben gevolgd?

Voor de cursus IVIO Notuleren op de laptop is geen specifieke vooropleiding vereist. Het is wel vereist dat je ongeveer 180 aanslagen per minuut kunnen typen en is recente kennis van Microsoft Word vereist.

Hoe ziet de cursus IVIO Notuleren op de laptop eruit?

Tijdens de cursus notuleren op de laptop verkrijg je inzicht in de Nederlandse vergadercultuur, de verschillende soorten vergaderingen en de functie van de notulen. Je wordt bekend met het treffen van voorbereidingen voorafgaand aan een vergadering en de rechten en plichten van zowel de voorzitter als de notulist. Ook leer je meer over de verschillende soorten van verslaglegging en raak je vertrouwd met belangrijke noteer technieken.

Het examen van de cursus IVIO Notuleren op de laptop

Het examen wordt afgenomen door examenbureau IVIO. Voor meer informatie met betrekking tot de examens, kijk op de website van het IVIO examenbureau.

Diploma Cursus IVIO Notuleren op de laptop

De cursus wordt afgesloten met een IVIO-examen. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een IVIO-erkend certificaat.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Wanneer start de cursus IVIO Notuleren op de laptop?

De cursus IVIO Notuleren op de laptop wordt in verschillende vormen aangeboden:
- Een avondopleiding (5 lesweken, meer dan vijf personen).
De avondopleiding begint om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur.

- Een intensief traject. Dit traject betreft een groep met vijf personen of minder.

*Onze opleidingen omvatten vaak een dagdeel en zijn in veel gevallen 1x per 2 weken. Dit zorgt voor een goede balans tussen studie, werk en privé. Je hebt dan bijvoorbeeld les van 09:00 tot 11:30 uur. In alle gevallen wordt in goed overleg, met docenten en medecursisten, een lesplanning samengesteld. Dit zorgt voor een goede balans tussen werkzaamheden, privé, huiswerk en lesmomenten. 

De cursus IVIO Notuleren op de laptop kent verschillende startmomenten per jaar. De Laat Kenniscentrum vindt het belangrijk dat de lessen aansluiten op de vastgestelde examendata van NIMA en stemt daar de startmomenten op af.

De ccursus IVIO Notuleren op de laptop start elke derde week van de maand, mits anders staat aangegeven.

Liever starten op je eigen moment? Volg IVIO Cursus Notuleren op de laptop als thuisstudie!

Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Studeren op afstand, maar met persoonlijke aandacht. Je verstuurt je huiswerk middels je online leeromgeving, jouw docent corrigeert het huiswerk en geeft je tips en adviezen. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert en je huiswerk maakt. Het examen plan je in op een examenlocatie in de buurt.

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?

Wat zijn de kosten van cursus IVIO Notuleren op de laptop?

Cursusprijs

960,- euro (vrijstelling van BTW)
Dit betreft een maatwerkprijs op basis van 1 persoon.

Studiemateriaal

Circa 40,- euro

Examenkosten

De kosten voor een examen zijn inbegrepen in de opleidingskosten. Wanneer je het examen niet in één keer haalt, zijn de examenkosten voor de herkansing voor eigen rekening. Het IVIO kent één herkansing. De kosten van het examen bedragen circa 85,- euro per module.

Totaalprijs van de cursus IVIO Notuleren op de laptop

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over studieboeken wordt wel BTW gerekend. De gehele opleiding kost 1000,- euro inclusief BTW.

Startdatum Maand Variant Locatie