Spring naar content

LSSO Opleiding Zakelijk Nederlands excl. examen

Taalcursussen zakelijk

Wat biedt de LSSO Zakelijk Nederlands cursus?

De zakelijke correspondentie staat gedurende de cursus LSSO Zakelijk Nederlands centraal. U leert spelling en grammatica toepassen om foutloos brieven te kunnen schrijven. U leert correct de verschillende soorten stijlen toe te passen en kent de kenmerken van verschillende brieven. Aan het eind van deze cursus past u zonder problemen de kenmerken en stijlen van brieven toe en heeft u alle kennis in huis om goedlopende teksten te schrijven.

Welk niveau is opleiding zakelijk Nederlands ?

MBO 3/4

Ben jij dé geschikte kandidaat voor de opleiding zakelijk Nederlands ?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die in zijn functie te maken krijgt met het opstellen van brieven. 

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Hoe ziet de opleiding zakelijk Nederlands  eruit?

Gedurende de opleiding komen onderstaande onderwerpen aan bod:
•    grammatica: werkwoorden, stijlproblemen, grammaticale problemen, zinsdelen,
     woordsoorten en zinsbouw
•    spelling: woordenschat, klinkers en medeklinkers, spelling 
•    correspondentie: opzet van een brief en verschillende zakelijke brieven

De examens van de opleiding zakelijk Nederlands

De examens worden diverse malen per jaar en in verschillende plaatsen afgenomen. Voor meer informatie met betrekking tot de examens verwijzen wij u door naar de website van LSSO: www.examenbureaulsso.nl.

Studiebelasting

Circa twee klokuren per lesweek.

Diploma LSSO Zakelijk Nederlands

De cursus kan worden afgesloten met een landelijk examen dat op het instituut wordt afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvang je een landelijk gewaardeerd en door het LSSO® erkend certificaat.

Meer informatie?

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Wanneer start deze opleiding zakelijk Nederlands?

Deze zakelijk Nederlands opleiding bieden we in twee vormen aan. Allereerst is daar de avondopleiding. Deze avondopleiding start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).  

Net als al onze andere opleidingen start ook deze  opleiding in september, oktober, februari of maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. Je kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Hoe lang duurt de opleiding zakelijk Nederlands?

De (zater)dagopleiding duurt 5 lesweken. De avondopleiding duurt 10 lesweken. .

Liever starten op je eigen moment? Volg zakelijk Nederlands als thuisstudie!

Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Studeren op afstand, maar met persoonlijke aandacht. Je verstuurt je huiswerk middels je online leeromgeving, jouw docent corrigeert het huiswerk en geeft je tips en adviezen. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert en je huiswerk maakt. Het examen plan je in op een examenlocatie in de buurt.

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?

Wat zijn de kosten van de Opleiding zakelijk Nederlands?

Cursusprijs

900,- euro (vrijstelling van BTW)
Dit betreft een maatwerkprijs op basis van 1 persoon.

Vanaf heden worden de examens op locatie afgenomen door LSSO examenbureau. Inschrijving geschiedt vanaf dan voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar de website www.examenbureaulsso.nl.

Studiemateriaal

Circa 100,- euro (incl. 9% BTW)

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding LSSO Zakelijk Nederlands? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs

1000,- euro.

Opleiding zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief.

Startdatum Maand Variant Locatie