Spring naar content

LSSO Opleiding Zakelijk Nederlands excl. examen

Taalcursussen zakelijk

Wat biedt de LSSO Zakelijk Nederlands cursus?

Ben je op zoek naar de vaardigheden om foutloze brieven te schrijven en verschillende stijlen toe te passen? Wil je jezelf onderscheiden met heldere en effectieve communicatie? Dan is de Zakelijk Nederlands cursus van LSSO de ideale keuze voor jou.


Gedurende de LSSO Zakelijk Nederlands cursus leer je niet alleen de juiste spelling en grammatica, maar ontwikkel je ook de kennis om diverse soorten brieven te begrijpen en te schrijven. Met een grondige beheersing van de kenmerken en stijlen van zakelijke correspondentie, zul je in staat zijn om vlot en zelfverzekerd teksten te creëren die indruk maken.

Welk niveau is de cursus zakelijk Nederlands?

MBO 3/4

Is de cursus zakelijk Nederlands geschikt voor jou?

Wil jij in jezelf investeren en indruk maken met vlotte en professionele zakelijke communicatie? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die in zijn of haar functie te maken krijgt met het opstellen van brieven. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze deskundige instructeurs begeleiden je stap voor stap naar het schrijven van heldere, professionele brieven.

Vooropleiding

Voor de cursus Zakelijk Nederlands is geen specifieke vooropleiding vereist.

Hoe ziet de opleiding zakelijk Nederlands eruit?

Gedurende de opleiding komen onderstaande onderwerpen aan bod:
•    grammatica: werkwoorden, stijlproblemen, grammaticale problemen, zinsdelen,
     woordsoorten en zinsbouw
•    spelling: woordenschat, klinkers en medeklinkers, spelling 
•    correspondentie: opzet van een brief en verschillende zakelijke brieven

De examens van de cursus zakelijk Nederlands

De examens worden diverse malen per jaar en in verschillende plaatsen afgenomen. Voor meer informatie met betrekking tot de examens verwijzen wij je door naar de website van LSSO: www.examenbureaulsso.nl.

Studiebelasting

Circa twee klokuren per lesweek.

Diploma LSSO Zakelijk Nederlands

De cursus Zakelijk Nederlands kan worden afgesloten met een landelijk examen dat op het instituut wordt afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvang je een landelijk gewaardeerd en door het LSSO® erkend certificaat.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over deze cursus? We helpen je graag. Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Wanneer start deze opleiding zakelijk Nederlands?

Deze zakelijk Nederlands opleiding bieden we in twee vormen aan. Allereerst is daar de avondopleiding. Deze avondopleiding start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).  

Net als al onze andere opleidingen start ook deze  opleiding in september, oktober, februari of maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. Je kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Hoe lang duurt de opleiding zakelijk Nederlands?

De (zater)dagopleiding duurt 5 lesweken. De avondopleiding duurt 10 lesweken. .

Liever starten op je eigen moment? Volg zakelijk Nederlands als thuisstudie!

Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Studeren op afstand, maar met persoonlijke aandacht. Je verstuurt je huiswerk middels je online leeromgeving, jouw docent corrigeert het huiswerk en geeft je tips en adviezen. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert en je huiswerk maakt. Het examen plan je in op een examenlocatie in de buurt.

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?

Wat zijn de kosten van de Opleiding zakelijk Nederlands?

Cursusprijs

900,- euro (vrijstelling van BTW)
Dit betreft een maatwerkprijs op basis van 1 persoon.

Vanaf heden worden de examens op locatie afgenomen door LSSO examenbureau. Inschrijving geschiedt vanaf dan voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar de website www.examenbureaulsso.nl.

Studiemateriaal

Circa 100,- euro (incl. 9% BTW)

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding LSSO Zakelijk Nederlands? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs

1000,- euro.

Opleiding zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief.

Startdatum Maand Variant Locatie