Bijles NIMA A – NIMA B

Talentontwikkeling en bijscholing

Het kan zijn dat u onverhoopt uw NIMA examen niet heeft behaald. In dat geval kan het prettig zijn om een aantal bijlessen te plannen. Bijles is extra les je volgt naast de regulieren lessen. Deze bijlessen worden verzorgd door De Laat Kenniscentrum. De Laat Kenniscentrum is door NIMA geselecteerd als NIMA Education Partner, wat wil zeggen dat onze lessen voldoen aan de kwaliteitseisen die NIMA stelt. Middels een audit controleert NIMA elk jaar deze kwaliteitseisen. De lessen worden verzorgd door een van onze ervaren NIMA-docenten. In veel gevallen wordt bijles gegeven op een individuele basis: zo is er ook ruimte om op specifieke problemen van de persoon die bijles nodig heeft.

U kunt bijles aanvragen voor elke NIMA-opleiding.

Doelgroep

De bijlestrajecten zijn bedoeld voor diegenen die het NIMA A of B examen niet hebben behaald.

Niveau

MBO - HBO

Vooropleiding

NIMA A of NIMA B

Programma

U kunt een bijles boeken voor verschillende opleidingen, bijvoorbeeld:

Examen

Voor meer informatie met betrekking tot het examen verwijzen wij u door naar de website van NIMA: www.nima.nl.

Studiebelasting

Dit is per traject afhankelijk.

Diploma NIMA

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Vervolgstudie

U bent van harte welkom om u vervolgopleiding te volgen bij De Laat Kenniscentrum. Klik hier voor onze marketing -en salesopleidingen of communicatieve opleidingen.

Duur bijlestraject

Een bijlestraject omvat minimaal 3 lesuren.

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en op zaterdag. Bijlessen worden geboekt in overleg met student en docent.

Startdata

U kunt een bijlestraject 52 weken per jaar volgen. Startdata hiervoor zijn flexibel.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

U boekt al een NIMA-bijlestraject vanaf 255,- euro.

Minimale afname betreft 3 uur, vervolgens kunt u per uur uw traject uitbreiden.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de bijles voor NIMA-opleidingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

StartdatumMaandVariantLocatie