Spring naar content

Eendaagse Training Management skills verbeteren

Bijles

Wat biedt de Eendaagse Training Management skills verbeteren?

De Laat Kenniscentrum probeert tijdens deze eendaagse zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw eigen praktijk. Je sluit deze dag af met een bewijs van deelname. Dit betreft een maatwerktraject waarbij je alleen of tezamen met jouw managementteam aan de slag gaat. Als onderlegger gebruiken we de basiskennis uit de opleiding NEMAS middle management. We gaan naar aanleiding van de praktijk dieper in op de theorie. 

We combineren deze opleiding met een talentscan, afhankelijk van de bedrijfsomgeving gebruiken we hiervoor Insights Discovery, Me.-scan, Talentenmotivatie Analyse TMA of DISC. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag met de theorie. Indien je tezamen met je (management)team deze training volgt maken we ook gebruik van een teamscan. 

Een globaal programma voor deze dag. 

9.30 uur:  Inloop 
10.00 uur: Nadere kennismaking en terugkoppeling van de analyse
12.00 uur: Pauze
13.00 uur: Theorie en praktijk met als doel effectiever managen
17.00 uur: Sluit training

Welk niveau is Eendaagse Training Management skills verbeteren?

MBO+/HBO

Ben jij dé geschikte kandidaat voor de Eendaagse Training Middle Management?

Deze eendaagse is bedoeld voor diegenen die zijn/haar managementskills wil blijven ontwikkelen.

 

Wanneer start de Eendaagse Training Management skills verbeteren?

De eendaagse training wordt aangeboden van 10:00 tot 17:00 uur. 

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?

Cursusprijs

De kosten voor deze eendaagse training Middle Management bedragen 999,- euro per persoon (inclusief analyse, studiemateriaal en certificaat).

Heb je vragen over de cursusprijs of heb je behoefte aan meer informatie over de opleiding Eendaagse training Middle Management? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Startdatum Maand Variant Locatie