Eendaagse Training Middle Management

Talentontwikkeling en bijscholing

Wij proberen tijdens deze eendaagse zo goed mogelijk aan te sluiten op uw eigen praktijk. Het bespreken van casussen wordt door onze cursisten als positief ervaren en omvat dan ook een gedeelte van deze trainingsdag.

Wij vragen u, indien gewenst, om voorafgaande aan deze trainingsdag uw casus kort weer te geven.

9.30 uur:  Inloop koffie/thee
10.00 uur: Welkom
10.15 uur: Presentatie 'Inspirerend leiderschap'
12.00 uur: Pauze
12.15 uur: Casuïstiek
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Presentatie 'Effectief management'
15.45 uur: Terugkoppeling
16.00 uur: Netwerkborrel
17.00 uur: Sluit training

Niveau

MBO+/HBO

Doelgroep

Deze eendaagse is bedoeld voor diegenen die zijn/haar managementskills wil blijven ontwikkelen.

 

De eendaagse training wordt aangeboden van 10:00 tot 17:00 uur. 

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

De kosten voor deze eendaagse training Middle Management bedragen 495,- euro (inclusief lunch en certificaat).

Voor deze training geldt een minimale deelname van 5 personen.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding Eendaagse training Middle Management? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

StartdatumMaandVariantLocatie