Spring naar content

Eendaagse Training Management skills verbeteren

Bijles

Wat biedt de Eendaagse Training Management skills verbeteren?

Wil jij je management skills verbeteren? Als manager kun je je altijd blijven ontwikkelen in de manieren waarop je bepaalde situaties aanpakt. In deze rol wil je blijven groeien en de practice management skills uit kunnen voeren. 

Tijdens deze eendaagse training ga je daarom aan de slag met het verbeteren van jouw management skills, waarbij we zo goed mogelijk aansluiten op jouw eigen praktijk.

We gaan aan de slag met een maatwerktraject waar je alleen of samen met je managementteam aan gaat werken. Tijdens deze dag staan zowel de praktijk als theorie centraal, waarbij de basiskennis uit de opleiding NEMAS Middle Management de leidraad vormt. Aan het einde van de training Management skills verbeteren ontvang je een bewijs van deelname.

Training op maat

Tijdens de training management skills verbeteren kijken we naar jouw praktijk en bieden we een talentscan aan. Afhankelijk van je bedrijfsomgeving gaat het om een van de volgende scans:

  • Insights Discovery
  • Me.-scan
  • Talentenmotivatie Analyse (TMA)
  • DISC

Volg je de training met je (management)team? Dan maken we ook gebruik van een teamscan. Aan de hand van de scans die van tevoren zijn gemaakt, duiken we de theorie in.

Kosteloze training met het STAP budget

Wil je graag gebruik maken van het STAP budget? Deze training valt binnen het STAP budget en is daardoor geheel  kosteloos te volgen! Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct de training.

Het dagprogramma

9.30 uur:  Inloop 

10.00 uur: Nadere kennismaking en terugkoppeling van de analyse

12.00 uur: Pauze

13.00 uur: Theorie en praktijk met als doel effectiever managen

17.00 uur: Sluit training

 

Welk niveau is de Training Management skills verbeteren?

Deze training is op MBO+ / HBO AD.

 

Ontvang je graag meer informatie over onze maatwerk training of wil je een intakegesprek inplannen? Neem contact op via info@delaatkenniscentrum.nl of bel naar 040-2485582.

 

 

Wanneer start de Eendaagse Training Management skills verbeteren?

De eendaagse training wordt aangeboden van 10:00 tot 17:00 uur. 

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.

Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?

Cursusprijs

De kosten voor deze eendaagse training Middle Management bedragen 999,- euro per persoon (inclusief analyse, studiemateriaal en certificaat).

Heb je vragen over de cursusprijs of heb je behoefte aan meer informatie over de opleiding Eendaagse training Middle Management? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Startdatum Maand Variant Locatie