Spring naar content

TMA Teamanalyse training

TMA Certificering

Heb je de TMA certificeringstraining succesvol afgerond? Dan kun je je kennis verder uitbreiden met de TMA Teamanalyse training. Tijdens deze eendaagse training ontvang je praktische richtlijnen voor het leiden van een teamsessie. Je leert over de teamrapportage en verschillende werkvormen die je zelf kunt gebruiken.

Deze training wordt aangeboden in samenwerking met Met David. 

Hoe ziet de TMA Teamanalyse training eruit?

Als je al vertrouwd bent met de TMA talentenanalyse en nieuwsgierig bent naar de drijfveren, talenten en competenties binnen jouw team, dan biedt de TMA teamanalyse een waardevolle oplossing. De TMA Teamanalyse bundelt tot wel tien profielen van individuen die samen een team vormen. Door de TMA profielen van teamleden te verzamelen, creëer je een helder rapport dat direct inzicht geeft in de talenten en mogelijke uitdagingen binnen het team. De training duurt één dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Kennismaking;
  2. Theorie teamanalyse;
  3. Inhoud teamrapportage;
  4. Voorwaarden en aandachtspunten voor teamsessie;
  5. Lunchpauze;
  6. Werkvormen voor de teamsessie. Hier krijg je concrete werkvormen aangeboden die je kunt gebruiken binnen een teamsessie;
  7. Uitreiking TMA Team Professional certificaat.

Leerdoelen van de TMA Teamanalyse training

Na het volgen van de training:

  • Weet je de teamrapportages optimaal te benutten;
  • Heb je concrete werkvormen die je kunt toepassen binnen jouw teamsessie;
  • Ben je in het bezit van het TMA Team Professional certificaat.

Criteria voordat je begint

Voor deelname aan de training dien je een TMA professional te zijn en heb je het certificaat ‘TMA Gecertificeerde Professional’ op zak. De TMA Teamanalyse training is verplicht om de teamanalyse te mogen gebruiken, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

TMA Teamanalyse training kosten

De kosten van de TMA Teamanalyse training bedragen € 1445,95 incl. 21% BTW, incl. teamkoffer.

Wat dien je mee te nemen naar de training?

Neem een geprinte versie van jouw eigen Talent- en competentiepaspoort inclusief overzicht competentiepotentieel mee en een overzicht van de TMA dimensies.

Meer informatie over de TMA Teamanalyse training?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

Proud to be powered by Met David

Wanneer start de TMA Teamanalyse training?

De eendaagse TMA Teamanalyse training wordt op verschillende momenten in het jaar aangeboden. Neem contact op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl voor meer informatie over het eerstvolgende startmoment.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

Wat zijn de kosten van de TMA Teamanalyse training?

Cursusprijs

De kosten van de TMA Teamanalyse training bedragen € 1445,95 incl. 21% BTW, incl. teamkoffer.

Startdatum Maand Variant Locatie