Spring naar content

Stage

De Laat Kenniscentrum vindt het belangrijk dat de toekomstige beroepspraktijk van de stagiair qua inhoud en aanpak goed aansluit op het lesaanbod van de opleiding. De Laat Kenniscentrum is daarom nauw in contact met de diverse opleiders.

De Laat Kenniscentrum wil investeren in de toekomst van jongeren. We bieden kwaliteit in de werkzaamheden en hebben oog voor de begeleiding van de stagiair. Als stagiair krijg je ruimte voor het maken van schoolopdrachten en stageverslagen. Je krijgt van ons ruim baan om je binnen je eigen mogelijkheden te ontwikkelen.

Wij vragen van jou een positieve instelling. Klantgerichtheid vinden wij belangrijk. Dus, laat bij De Laat Kenniscentrum zien wat je kunt!

Voor meer informatie over een stage bij De Laat Kenniscentrum neem contact met ons op via: 040-2485582.

Voor het komende schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste hbo-stagiaire Marketing Communicatie. Tevens zijn wij op zoek naar een enthousiaste mbo-stagiaire secretarieel/marketing/commercieel medewerker.

R. Huijbers, oud-stagiaire directiesecretaresse:

‘Mijn naam is Renate en ik volg de opleiding Directiesecretaresse leerjaar 1.Ik loop stage bij De Laat Kenniscentrum. Ik werd hartelijk ontvangen en we samen een goed gesprek gehad. Mijn taken waren oa. De site bijhouden,telefoon opnemen, advertenties maken, met Marjolein leslocaties bezoeken,een enquête maken en afnemen en gasten ontvangen. De werkwijze bij De Laat Kenniscentrum heb ik als positief ervaren. Er wordt goed gecommuniceerd en er is een duidelijke werkwijze. Ik kan voor iedereen De Laat Kenniscentrum aanbevelen! Dit is een zeer goed, betrouwbaar en een fijn leerbedrijf.’ 

A. Gormay, stagiaire secretaresse:

‘Mijn naam is Afsheen en ik ben werkzaam als stagiaire secretaresse bij De Laat Kenniscentrum te Eindhoven. De taken zijn erg afwisselend, leuk en vooral erg leerzaam. Ik ben verantwoordelijk voor de verzorging van de trainingsruimtes. Tevens ontvang ik gasten dagelijks en sta ik ook in de COEL om examens af te nemen. De Laat Kenniscentrum heeft een oog om te ontdekken waar mijn kansen en talenten liggen. Ik als student ben nog erg zoekende naar wat ik precies wil gaan doen in de toekomst maar De Laat Kenniscentrum heeft mij een stap naar de goede richting gegeven.