Spring naar content

PDL opleiding klassikaal

PDL opleiding klassikaalDe Laat Kenniscentrum biedt u de PDL opleiding klassikaal aan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je samen meer leert dan alleen! Samen met anderen jouw kennis op het gebied van loonadministratie verbeteren? Dan bieden wij u graag een oplossing die goed bij u past. Daarom wordt de opleiding praktijkdiploma loonadministratie bij ons verzorgd op diverse locaties verspreid door Zuid-Nederland. Er is altijd een opleidingslocatie bij u in de buurt!

Voordelen van klassikaal opleiden

Klassikaal opleiden biedt veel voordelen. Allereerst lukt het niet iedereen om op een vrije avond of in het weekend door een boek over loonadministratie te ploeteren. Ook leren sommige mensen gemakkelijker wanneer een docent de stof behandelt, dan wanneer zij zelfstandig de stof doornemen. Ook heb je met de PDL opleiding klassikaal een stok achter de deur. Je gaat namelijk met zijn allen voor hetzelfde doel: het examen halen aan het einde van het programma!

In de avond en overdag met verschillende startmomenten in het jaar

Wanneer u de PDL opleiding klassikaal volgt heeft u twee keuzes. U volgt de avondopleiding bestaande uit 16 klassikale lessen, of u kiest voor een opleidingstraject van acht zaterdagen. U kunt starten met de opleiding in september, oktober, februari en maart. Zo valt ook het startmoment goed af te stemmen op uw persoonlijke leven.

PDL opleiding klassikaal ook inhouse mogelijk

Voor veel particulieren is de klassikale PDL opleiding dé oplossing. Bent u een organisatie en heeft u verschillende medewerkers die graag de opleiding praktijkdiploma loonadministratie volgen? Dan verzorgen wij de PDL opleiding graag bij u inhouse. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘incompany’.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de PDL opleiding klassikaal? Lees dan hier alles over dit opleidingstraject! Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag verder!