Verhuur

Op zoek naar een vergaderruimte op Strijp-S?

Huur een vergaderruimte op Strijp S bij De Laat Kenniscentrum!

Ben jij op zoek naar een flexibele en representatieve vergaderruimte Eindhoven? De Laat Kenniscentrum biedt dit sinds kort ook aan. 7 dagen per week verhuren wij diverse ruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zowel voor de ochtend, middag als avond kun je bij ons terecht voor een vergaderruimte Eindhoven Strijp S.

Waarom een vergaderruimte Eindhoven Strijp S van de Laat Kenniscentrum huren?

Wanneer je een vergader- of trainingsruimte bij ons huurt, weet je zeker dat je voor een flexibele en representatieve ruimte kiest, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Ook qua oppervlakte van de ruimtes zijn wij flexibel. Zo huur je bij ons een vergaderruimte voor een kleinschalige vergadering van maximaal 10 personen, of eentje voor een grotere meeting van 20 personen. Door de locatie op Strijp-S zitten wij op een centrale en inspirerende locatie in de nabijheid van het centrum van Eindhoven.

Wat kost een vergaderruimte Eindhoven Strijp S bij de Laat Kenniscentrum?

Wanneer je bij ons een vergaderruimte Eindhoven Strijp S wilt gaan huren, dan kunnen wij altijd voorzien in interessante prijzen. De ruimtes zijn al te huur vanaf 55,- euro per dagdeel. Wij verhuren per termijn van 3 uur of per aaneengesloten dagdeel (ochtend, middag of avond). Uiteraard ligt de uiteindelijke prijs voor een vergaderruimte Eindhoven Strijp S van De Laat Kenniscentrum aan een paar factoren, zoals de grootte van de ruimte, de tijd die je nodig hebt voor je vergadering of training en de eventuele extra voorzieningen die nodig zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheden en voorzieningen van een  vergaderruimte Eindhoven Strijp S

Naast een grote flexibiliteit en verschillende keuzes qua ruimtes, blinkt het huren van een vergaderruimte Eindhoven Strijp S bij De Laat Kenniscentrum ook uit in het grote aantal mogelijkheden qua voorzieningen. Wil je de ruimte graag huren voor een lunch of een diner? Of wil je extra laptops (tot maximaal 20 stuks) bij ons huren? Ook de opstelling van de tafels is bespreekbaar. Zo kan er een examenopstelling gerealiseerd worden, inclusief schotten en koptelefoons. Koffie, thee en water zijn inbegrepen, en uiteraard spreekt het voor zich dat al onze ruimtes voorzien zijn van wifi. Wij hebben twee grotere ruimtes ter beschikking waarin er met 20 personen tegelijk vergaderd kan worden (14 personen in examenopstelling). Ook hebben we diverse kleinere ruimtes ter beschikking, voor ongeveer 6-10 personen.

Een flexibele en goedkope vergaderruimte huur je bij De Laat Kenniscentrum

Ook wanneer je op zoek bent naar een vergaderruimte Eindhoven Strijp S is De Laat Kenniscentrum jouw partner. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden of voor een offerte op maat. Wanneer je bij ons een vergader- of trainingsruimte huurt ben je ervan verzekerd dat je zorgeloos en in alle rust kunt vergaderen. Jij huurt bij ons een ruimte, en De Laat Kenniscentrum regelt de rest!

Lees hier meer over onze computerruimtes.

Lees hier meer over onze vergaderruimtes.