Verhuur

Op zoek naar een vergaderruimte op Strijp-S?

Huur een vergaderruimte op Strijp-S bij De Laat Kenniscentrum!

Ben jij op zoek naar een flexibele en representatieve vergaderruimte Eindhoven? De Laat Kenniscentrum biedt deze ruimte. 7 dagen per week worden diverse ruimtes de hele dag door verhuurd op Strijp-S.

Waarom een vergaderruimte van de Laat Kenniscentrum huren?

Wanneer je een vergader- of trainingsruimte bij De Laat Kenniscentrum huurt, weet je zeker dat je voor een flexibele en representatieve ruimte kiest, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Ook qua oppervlakte van de ruimtes is De Laat Kenniscentrum flexibel. Zo kun je een vergaderruimte huren voor een kleinschalige vergadering van maximaal 10 personen, maar ook voor een grotere meeting van 20 personen. De ruimte is aantrekkelijk door de bijzondere ligging op Strijp-S en de nabijheid van het centrum van Eindhoven. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Wat kost een vergaderruimte bij de Laat Kenniscentrum?

De ruimtes zijn al te huur vanaf € 55,- per dagdeel. De ruimtes worden aanboden per 3 uur of per aaneengesloten dagdeel (ochtend, middag of avond).
De prijs voor een vergaderruimte van De Laat Kenniscentrum hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte van de ruimte, de tijd waarop de ruimte nodig is en de eventuele extra voorzieningen die nodig zijn.

Mogelijkheden en voorzieningen van een vergaderruimte Eindhoven Strijp-S

Het huren van een ruimte bij De Laat Kenniscentrum biedt veel verschillende mogelijkheden qua voorzieningen.
Een ruimte kan gehuurd worden voor een lunch of diner.
Er kunnen extra laptops (tot maximaal 20 stuks) gehuurd worden.
De opstelling van de tafels kan worden besproken. Een examenopstelling met extra schotten en koptelefoons, bijvoorbeeld.

Koffie, thee en water zijn inbegrepen en alle ruimtes zijn voorzien van Wi-Fi.
De grootste ruimtes zijn geschikt voor maximaal 20 personen (14 personen in examenopstelling). De diverse kleinere ruimtes hebben ruimte voor 6 – 10 personen.

Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden.

Een flexibele en goedkope vergaderruimte huur je bij De Laat Kenniscentrum

De Laat Kenniscentrum biedt diverse geschikte ruimtes aan voor vergaderingen of trainingen. Zorgeloos en rustig vergadering of training.
Huur een ruimte, De Laat Kenniscentrum regelt de rest.

Neem contact op voor de mogelijkheden of voor een offerte.