Spring naar content

Wie zijn wij? Johanna van Veldhoven, stagiaire Commercieel Management aan Avans Hogescholen

De Laat Kenniscentrum wil investeren in de toekomst van jongeren. We bieden kwaliteit in de werkzaamheden en hebben oog voor de begeleiding van de stagiair.

Als stagiair krijg je ruimte voor het maken van schoolopdrachten en stageverslagen. Je krijgt van ons ruim baan om je binnen je eigen mogelijkheden te ontwikkelen. Wij vragen van jou een positieve instelling. Klantgerichtheid vinden wij belangrijk. Dus, laat bij De Laat Kenniscentrum zien wat je kunt!

Sinds september 2017 is Johanna ons communicatieteam komen versterken. In dit bericht stelt zij zich graag aan je voor:

Ik ben Johanna van Veldhoven.

Een meisje geboren en opgegroeid in het kleine stadje  Weert, die thuis hoort in een grotere stad. Daarom ben ik dan ook ongeveer een jaartje geleden verhuisd naar Eindhoven. Ik ben gek op lezen, schrijven en houd van gezond en lekker eten. Verder plan ik altijd teveel op een dag omdat ik graag actief ben en kan geen dag zonder mijn telefoon.

Ik doe de opleiding Commercieel management en ben momenteel bezig met afstuderen. De eerste jaren van mijn studie had ik nog geen idee wat ik wilde worden. Naarmate mijn studie vorderde, kwam ik er achter dat internet en marketing mijn interesse wekte. Hierdoor kwam ik op het idee om mijn hobby en kennis daarvan te delen via een webshop die ik in het jaar 2014 heb opgestart. Inmiddels is de webshop niet meer online, maar door de ervaring heb ik mijn interesse in websiteontwikkeling en internetmarketing gekregen en daar ben ik dankbaar voor.

De laatste blokken van mijn studie probeerde ik me te richten op internetmarketing en alles wat daarmee te maken heeft. Zo heb ik leuke projecten geschreven voor verschillende bedrijven.

Richting de eindperiode van mijn studie ben ik gaan zoeken naar een bedrijf voor mijn scriptie die past bij mijn interesses in internetmarketing. Zo ben ik terecht gekomen bij de Laat Kenniscentrum. Hun ideeën sloten volledig aan op mijn interesses, waardoor dit de perfecte plek lijkt voor mij om te gaan afstuderen.

Ik hoop meer inzicht te krijgen in de belangrijkste onderdelen wat betreft het onderhouden van een website en vindbaarheid van een website. Ik wil de kneepjes leren van online marketing en kijk ernaar uit mijn werkterrein te gaan verbreden bij de Laat Kenniscentrum.

Johanna zal zich gaan richten op de verbetering van de online zichtbaarheid van NIMA opleidingen Zuid. Ook interesse in een leuke hbo-stage bij De Laat Kenniscentrum. Ook voor het nieuwe jaar hebben wij hiervoor een vacature.