Spring naar content

Stagiaires De Laat Kenniscentrum op de TU/e wervingsdagen

Afgelopen woensdag, 9 december, hebben wij, Luc en Salina, de wervingsdagen van de Technische Universiteit Eindhoven bezocht. De wervingsdagen hebben als doel studenten aan een stageplek of baan te helpen die het beste bij hen past. De Trainingsdagen bestaan uit een week vol gratis workshops en lezingen die niet alleen gericht zijn op het sollicitatieproces, maar ook op je eigen ontwikkeling.

De Laat Kenniscentrum heeft tijdens deze wervingsdagen de workshops ‘Hoe begin ik een eigen onderneming’, ‘Leren beleggen’, en ‘Boekhouden’ gegeven. Wij hebben de workshop ‘Hoe begin ik een eigen onderneming’ bijgewoond. We vonden de training erg interessant en leerzaam. De docent gebruikte actuele onderwerpen en had veel oog voor zijn studenten. Hij liet ook studenten aan het woord, waardoor je aandacht er bij bleef. Zelf zitten wij op de mbo-opleiding Marketing & Communicatie aan het Summa College, ook voor ons was de les erg goed te volgen. We vinden dat de docent zijn verhaal erg enthousiast overbracht.

Van ons bezoek zullen wij een sfeerimpressie maken. Deze week wordt het filmpje online gezet en kan iedereen de sfeer proeven van ons bezoek aan de Wervingsdagen.

 

Luc Rooijakkers en Salina van Esdonk

Stagiaires Summa College Eindhoven, Marketing & Communicatie