Spring naar content

Start in september met de module 'Bestuurlijke informatievoorziening' en 'Rapporteren en adviseren door Financials!'

De Laat Kenniscentrum biedt als één van de weinige opleiders in Nederland de modulen ‘Rapporteren en adviseren door financials’ en ‘Bestuurlijke informatievoorziening’ aan. Heeft u uw MBA-diploma reeds behaald. Maak uzelf uniek binnen uw organisatie óf maak net dat onderscheid op uw CV met de titel RFM® en specialiseer uzelf!

Wat betekent een RFM registratie voor u?  U toont hiermee aan dat u up-to-date opgeleid bent als financieel manager voor een kleine en middelgrote organisatie. Bovendien laat u door inschrijving zien, dat u door permanente educatie uw vakkennis jaarlijks bijhoudt. Het gebruik van de titel is door deponering in het Beneluxmerkenregister wettelijk beschermd.

U kunt zich alleen inschrijven indien u in het bezit bent van een door de Associatie voor Examinering afgegeven diploma: Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) of Rapporteren en adviseren door Financials.

De modulen Bestuurlijke Informatievoorziening en Rapporteren en Adviseren door Financials wordt aangeboden in Goes, Eindhoven en Weert.