Spring naar content

Studeren met startgarantie in Utrecht? Dat kan!

Met ingang van september 2015 biedt De Laat Kenniscentrum ook NIMA, LSSO, Stibex en Associatie opleidingen aan in Utrecht. De Laat Kenniscentrum komt hiermee tegemoet aan de vraag van de particuliere klant om ook in het midden van het land opleidingen te verzorgen.

De leslocatie van De Laat Kenniscentrum bevindt zich in hartje centrum en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook uw auto kunt u in de omliggende omgeving goed parkeren.

De Laat Kenniscentrum biedt een startgarantie voor de opleiding van uw keuze. Uw leerwens staat de klant nog echt centraal. De Laat Kenniscentrum kent geen negen tot vijf mentaliteit, ook ’s avonds staan onze medewerkers voor u klaar. Volgt u bij ons een opleiding en heeft u een dringende vraag, onze docenten helpen u graag verder. Niet voor niets ontvangen wij van onze klanten een 100% aanbeveling en scoren wij een klanttevredenheid van 8,5.

Wilt u meer informatie over uw NIMA, LSSO, Associatie of Stibex opleiding. Vraag dan vrijblijvend een brochure óf studieadviesgesprek aan.

Wij zien u graag in Utrecht!

leslocatie Utrecht