Spring naar content

Tani VCA egzaminy Eindhoven

U werkt in Nederland? Dan moet u beschikken over het VCA diploma. Volgens de Arbowet is een werkgever verplicht de veiligheid van derden te waarborgen die zich op het bedrijf bevinden. Een opdrachtgever kan eisen dat uw beschikt over het diploma Basisveiligheid Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA). Bij VCANIVO doet u al voor € 66,50 examen excl. studiemateriaal. Uw examen doet u in het Pools (polski).

Van leidinggevenden kunnen zij eisen dat zij over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL) VCA beschikken. De VCA Basis Cursus leidt op tot het diploma Basisveiligheid VCA. Op basis van cijfers van het CBS wordt duidelijk dat aandacht voor veilig werken noodzakelijk is. Uit deze cijfers blijkt onder meer dat jaarlijks meer dan 150.000 werknemers betrokken zijn bij een bedrijfsongeval. Kennis van veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om een veilige en verantwoorde manier van werken te kunnen creëren.

Met het Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) diploma toont u aan dat uw werknemers de benodigde kennis in huis hebben. Tijdens de cursus wordt uitgebreid ingegaan op alle verplicht gestelde onderwerpen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV).

U kunt dagelijks examen doen op onze toetslocatie in Eindhoven. Dzień in Eindhoven.