Spring naar content

Vacature Office manager met sales skills locatie Eindhoven

Vacature

Office manager met sales skills

locatie: Eindhoven

minimaal 24 uur

Omschrijving

Een office manager bij De Laat Kenniscentrum voert werkzaamheden uit ten behoeve van de ondersteunende bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor de sales, ondersteunende bedrijfsvoering, receptie en hebt enkele secretariële functies. Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie

De Laat Kenniscentrum is een organisatie die opleidingen, in-company trainingen, coaching en consultancy verzorgt voor bedrijven en particulieren. De Laat Kenniscentrum is met name actief in Brabant, Zeeland, Limburg en regio Utrecht. Met 18 leslocaties is zij ruim vertegenwoordigd in het zuiden van het land. Naast bovenstaande activiteiten heeft de Laat Kenniscentrum een toetscentrum in Eindhoven waar dagelijks toetsen worden afgenomen voor verschillende examen labels. Een jong en innovatief bedrijf wat in de loop der jaren een stevige positie heeft gekregen in de opleidings- en consultancywereld.

Wij zoeken iemand met talent en ontwikkelkansen!

De Laat Kenniscentrum is onderscheidend in hetgeen zij doet. Dit vragen wij ook van onze medewerkers. Onze office manager is een flexibele, salesgerichte spin in het web. Wat wij belangrijk vinden is dat je een afgeronde opleiding hebt in de commercie en dat beschreven functie, competenties en vaardigheden op jouw lijf zijn geschreven. Werkervaring is een pré, maar absoluut geen vereiste.

Jouw werkzaamheden

Jij stelt je proactief op t.a.v. de (after)sales richting bedrijven. Jij weet alles van onze diensten en kan proactief handelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van processen t.b.v. de verbetering van onze diensten en bedrijfsvoering. Jouw  mondelinge en schriftelijke skills komen goed van pas in de communicatie richting klanten en medewerkers. Timemanagement en plannen voor zowel jezelf als een ander zijn jouw niet vreemd. Je bent representatief en bent een visitekaartje voor het bedrijf.

Competenties

 • Salesgericht.
 • Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse werkzaamheden gericht op de (verbetering) van de bedrijfsvoering.
 • Punctueel en controleren op bedrijfsprocessen.
 • Opstellen van rapportages.
 • Flexibel, kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen.
 • Kan ook onder druk gestructureerd en accuraat werken.
 • Heeft kennis van bedrijfsprocessen en inzicht in verbetering hiervan.
 • Ervaring met minimaal MS office pakket.
 • Werkt graag in teamverband en kan hierbij goed samenwerken.
 • Creatieve geest en kan hier ook goed richting aan geven.
 • Zeer goed in schriftelijke en mondelinge communicatie.
 • Kan leiding geven wanneer de situatie hierom vraagt.
 • Leergierig.
 • Representatief.
 • Loyaal.

Werken bij de Laat Kenniscentrum is uitdagend!

Wat je direct merkt bij De Laat Kenniscentrum, is de ambitie en bevlogenheid van collega’s. Iedereen; directie, docenten, consultants, directe collega’s en toezichthouders willen samen De Laat Kenniscentrum tot een succes maken. Onze mensen vullen elkaar aan en inspireren elkaar. De saamhorigheid is groot, zowel binnen als buiten het werk.

Elke nieuwe medewerker ontvangt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract. Wij nodigen, net afgestudeerden van een commerciële opleiding (zowel mbo als hbo niveau), van harte uit om te solliciteren op deze functie.

Toelichting reactie

Als jij er van overtuigd bent dat jij een aanvulling kunt zijn op ons team, reageer dan snel. De sluitingsdatum voor deze vacature betreft 15 juli 2017. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 juli. Reageren kan door een mail te sturen naar info@delaatkenniscentrum.nl o.v.v. sollicitatie office manager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de directie, op telefoonnummer: 040- 2485582.