Spring naar content

Vacature toezichthouder zaterdag

Tilburg, 6 – 10 uur p/w

De Laat Kenniscentrum is een groeiende organisatie in de opleidings- en coachingsbranche. Met 20 leslocaties in Brabant, Zeeland en Limburg is er altijd wel een leslocatie in jouw regio. Op de locatie in Tilburg en Eindhoven is ook een COEL toetslocatie gevestigd.

De Laat Kenniscentrum is voor haar COEL toetslocatie Tilburg op zoek naar een representatieve, punctuele en flexibele toezichthouder. Leeftijd tussen de 18 – 65 jaar, m/v. Je bent vast beschikbaar op de zaterdag en bent bereid om bij drukte eventueel ook op andere dagen (in overleg) bij te springen.

Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor alle handelingen die horen bij het afnemen van het examen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in- en uittekenen van kandidaten en het houden van toezicht. Je bent een goede gastheer of gastvrouw, want ook de student en de docent van De Laat Kenniscentrum heet je welkom.

Wat bieden wij jou?

  • Minimaal 4 uur per week, vast op zaterdag (beschikbaar tussen 8.15-15.00 uur)
  • Werken in een leuk team binnen een groeiend bedrijf.

Wat vragen wij van jou?

  • Je werkt in vaste teams, op vaste tijden. Bij ziekte of drukte verwachten wij van jou dat je, in overleg, mee kunt denken in oplossingen.
  • Je bent bereid om je te laten (om)scholen tot toezichthouder en hiervoor het juiste certificaat te behalen.
  • Je hebt voldoende digitale vaardigheden zodat je kandidaten kunt helpen bij de afname van het examen of zelf een oplossing te bedenken bij een computerprobleem.
  • Je respecteert de privacy van onze kandidaten door zorgvuldig met alle gegevens om te gaan.
  • Je bent representatief, communicatief en punctueel.

Is deze functie op jouw lijf geschreven neem dan contact met ons op. Stuur vóór 6 juli een motivatiebrief, voorzien van een CV met foto naar marjolein@delaatkenniscentrum.nl o.v.v. vacature toezichthouder. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Laat.