Spring naar content

Vacatures van onze klanten

Een van de diensten die wij als De Laat Kenniscentrum binnen “maatwerk voor bedrijven” kunnen vormgeven is de werving en selectie van nieuwe medewerkers binnen uw bedrijf. In veel gevallen combineren wij deze werving en selectie met instrumenten als Insights Disocovery of TMA. Samen met de klant stellen wij een passende vacaturetekst op, indien gewenst verspreiden wij deze onder diverse (sociale) online kanalen.

Werving en selectie

We voeren gesprekken met mogelijke potentiële kandidaten. Vanuit daar selecteren we enkele kandidaten die we vervolgens voordragen aan onze klanten.

Voordelen van onze werkwijze

Een groot gedeelte van onze klanten betreffen particulieren die de volgende stap willen maken in hun carrière en/of de positie op de arbeidsmarkt willen versterken. Dit zorg voor een breed netwerk aan potentiële kandidaten in verschillende vakgebieden. Onze ervaring met Insights Discovery, TMA en jarenlange ervaring in opleiding -en coaching is een unieke kennismix die wij graag beschikbaar stellen voor onze klanten. Wij zijn geen werving en selectiebureau, wij selecteren en dragen voor. Onze klant is uiteindelijk degene die beslist. Je besteedt het voortraject dus gewoon uit. Dat is hetgeen je betaalt.

Huidige vragen

Accountmanager

Heb jij de skills in huis die gericht zijn op het creëren van New Business en daarnaast het behouden en vergroten van het rendement bij bestaande klanten?

Accountmanager België en Luxemburg

Word jij gedreven door succes en innovatie? Ben jij in staat om bent in staat om de bewerking van ons marktsegment naar een hoger niveau te tillen?