Spring naar content

Vergaderruimte in Eindhoven op Strijp-S? Laat je inspireren!

Vergaderruimte Eindhoven Strijp-SBen je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Eindhoven? Kom dan vergaderen in een van de mooiste pareltjes in Eindhoven: Strijp-S! De Laat Kenniscentrum maakt het mogelijk om verschillende vergaderruimtes te huren. Onze diverse ruimtes bieden je alle gelegenheid om te meeten, flexwerken, brainstormen en lunchen. Daarnaast lenen deze zich ook bijzonder goed voor het verzorgen van presentaties, trainingen en workshops!

Strijp-S: een inspirerende vergaderlocatie

Strijp-S bestaat al meer dan 100 jaar. In 1916 laat Philips de eerste fabriek op het bedrijventerrein bouwen. Tot 2000 is het bedrijventerrein in handen van Philips gebleven. Deze historie is op heel Strijp-S terug te vinden: in de gebouwen is het verleden en het heden namelijk sterk met elkaar verweven. Dat zorgt voor een bijzonder inspirerende omgeving! Niet voor niets is Strijp-S daarom een populaire plek voor bedrijven om te vergaderen. De vele lunchgelegenheden en winkeltjes dragen bij aan een bruisend karakter. Daarnaast is Strijp-S ook nog eens heel goed bereikbaar, de Eindhovense binnenstad en station Eindhoven Beukenlaan liggen op loopafstand. Ook aan automobilisten is gedacht, er zijn meerdere grote (betaalde) parkeerplaatsen verspreid over het terrein van Strijp-S.

Vergaderruimte in Eindhoven huren bij De Laat Kenniscentrum

De Laat Kenniscentrum biedt je de mogelijkheid om vergaderruimtes zowel overdag als in de avonduren te huren. Daarnaast hebben we verschillende ruimtes beschikbaar, die plaats bieden aan maximaal 20 personen. Zaken als wifi, koffie, thee en water zijn in de prijs inbegrepen. Ook het huren van laptops behoort tot de mogelijkheden. Hier lees je alle mogelijkheden voor het huren van een ruimte bij De Laat Kenniscentrum.

De Laat Kenniscentrum heet je graag welkom!

Wij vinden het, ondanks het feit dat het verhuren van vergaderruimtes niet onze kernactiviteit is, heel erg leuk om andere bedrijven over de vloer te hebben. We zijn heel erg blij dat we onderdeel uitmaken van de gevestigde bedrijven op het creatieve, bruisende en inspirerende Strijp-S. Daarom willen we niemand niet de kans ontnemen om hier ook van te genieten en jouw creativiteit te stimuleren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hier lees je meer over het huren van een flexibele ruimte bij De Laat Kenniscentrum. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via 040-2485582.