Spring naar content

Vergaderruimte huren van 2 – 20 personen in Eindhoven

Een vergaderruimte huren in het bruisende hart van Eindhoven, StrijpS? Dat kan bij De Laat Kenniscentrum. U heeft al een vergaderruimte vanaf 2 personen. Het maximale aantal personen voor onze ruimte is 20. Voor een ruimte betaalt u bij De Laat Kenniscentrum een eerlijke prijs, u geen extra’s voor het gebruik van een beamer, koffie/thee,WIFI of whiteboard. De verhuurprijs is inclusief. Wij willen dat u zich thuis voelt op onze locatie. U huurt een van onze vergaderruimtes al vanaf 40,- euro per dagdeel.

Indien u wenst verzorgen wij op locatie of in de nabije omgeving de lunch/diner. Wij werken hiervoor samen met plaatselijke ondernemers op StijpS.

Wij hebben diverse vergaderruimtes, voor een impressie klik hier. Onze  ruimtes zijn standaard voorzien van WIFI, een scherm en whiteboard. Onze ruimtes zijn 7 dagen per week beschikbaar. Of u nu om 7 uur ’s ochtends komt of u vergadert tot 23.00 uur ’s avonds. Wij zorgen ervoor dat het prima geregeld is.

Indien u een van onze vergaderruimtes wilt huren kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 040-2485582 of per mail info@delaatkenniscentrum.nl. Komt u liever kijken naar de vergaderruimte van uw keuze, dat kan elke werkdag tussen 9 uur en 17 uur. Onze medewerkers laten u graag de ruimtes zien. Vanaf mei 2017 kunt u ook gebruik maken van onze nieuwste vergaderruimte. Houd hiervoor onze FB pagina in de gaten.