Spring naar content

Vergaderruimte huren voor 2 tot 20 personen in hartje Eindhoven al vanaf 40,- euro per dagdeel!

Zoekt u incidenteel of frequent een representatie vergaderruimte in het centrum van Eindhoven? Boek dan één van onze vergaderruimtes op onze locatie op StrijpS. StrijpS ligt in het centrum van Eindhoven, nabij het PSV stadion, station StrijpS en bushalte Glaslaan. Of uw gasten nu komen met het openbaar vervoer of met de auto, met enkele minuten zijn zij op locatie en kunt u beginnen met uw vergadering.

Vergaderruimte huren

Onze vergaderruimtes zijn standaard voorzien van een whiteboard en scherm of beamer. Hiervoor hoeft u niets extra’s te betalen. Tijdens uw vergadering ontbreekt het u aan niets, wij voorzien uw vergaderruimte regelmatig van verse koffie, thee en water. Ook hiervoor hoeft u niets extra’s te betalen. Inbegrepen zijn verder o.a. kortingskaarten voor de parkeerautomaat en gratis WIFI.

Wilt u uw gasten graag een lunch aanbieden is dit mogelijk, op locatie kan een eenvoudige lunch aangeboden worden, maar in samenwerking met enkele restaurants op StrijpS kunt u ook daar genieten van een verzorgde lunch. U kunt de mogelijkheden navragen bij één van onze medewerkers.

Onze klanten die u voorgingen in één van onze vergaderruimtes zijn tevreden over de netheid van de vergaderuimtes, de gastvrijheid van het personeel en de flexibiliteit. Bij ons kunt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en in het weekend terecht.

Enthousiast geworden over de verhuur van één of meerdere van onze vergaderruimtes? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 040-2485582 of info@delaatkenniscentrum.nl o.v.v. verhuur vergaderruimte. Klik op deze link om de vergaderruimtes te bekijken.