Spring naar content

Volgen van een opleiding? Natuurlijk bij De Laat Kenniscentrum

Je wil een opleiding of cursus gaan volgen. Maar je weet niet naar welk bedrijf je het beste kan gaan. De Laat Kenniscentrum biedt verschillende opleidingen en cursussen aan in het zuiden van het land. De Laat Kenniscentrum biedt verschillende leslocaties aan in de provincies Brabant, Limburg, Zeeland en Utrecht.

Waarom kies je voor de Laat Kenniscentrum?

De Laat Kenniscentrum biedt verschillende soorten opleidingen, cursussen en trainingen aan. Daarnaast wordt er ook coaching aangeboden door middel van Insight Discovery en de Talenten Motivate Analyse.

Starten wanneer het jou het beste uitkomt

Wij bieden al onze opleidingen en trainingen op verschillende momenten in het jaar aan. We hebben hiervoor dus verschillende startmomenten. Voordat je aan een opleiding begint hebben we een persoonlijke intakegesprek, waardoor er zekerheid is dat de opleiding bij je (voor)opleiding past.

Indien er minder dan 5 mensen dezelfde opleiding of cursus willen volgen zorgen we voor maatwerk. Dit maakt de Laat Kenniscentrum uniek.

Breed aanbod

Er zijn verschillende vakgebieden die wij aanbieden. Er zijn 10 verschillende vakgebieden met meerdere opleidingen waarin je jezelf kan ontplooien.

Wij bieden de volgende opleidingen aan in deze vakgebieden:

  • Secretariële opleidingen;
  • Logistieke en veiligheidsopleidingen;
  • Opleidingen middels klassikaal afstandsonderwijs;
  • Marketing opleidingen;
  • Loonadministratie en HRM opleidingen;
  • Administratieve opleidingen;
  • Management opleidingen;
  • Communicatie opleidingen;
  • Sales opleidingen;
  • Specialistische opleidingen.

Doordat er een breed aanbod is op verschillende vakgebieden zit er altijd een opleiding tussen die bij jou past.

Verschillende soorten opleidingen bij De Laat Kenniscentrum.
Op zoek naar een opleiding bij de Laat Kenniscentrum?

Examens maken bij de Laat Kenniscentrum

Naast het kunnen volgen van opleidingen en cursussen is het ook mogelijk om een examen bij ons af te nemen. Wij zijn dan ook een COEL toetslocatie. Alle locaties waar examens afgenomen worden zijn onder toezicht van het Examenadviesburo.

Bij de balie wordt je ontvangen door iemand van ons en wordt je ingetekend. Nadat alles is geregeld kun je starten aan het examen op de derde verdieping. In het examenlokaal wordt je geholpen door een andere collega van ons. Wij zorgen ervoor dat u ongestoord aan het examen kan werken.

Online (leer)omgeving

Tegenwoordig is het de normaalste zaak om online lessen te volgen en te leren. Hiervoor bieden wij dan ook een online leeromgeving (= Canvas) en een digitale omgeving (= Eduframe) aan. Je krijgt de inloggegevens van beide omgevingen wanneer je je aanmeldt voor een opleiding of cursus bij ons.

Om meer te weten te komen over hoe de online omgevingen werken verwijzen we je graag door naar de pagina “online (leer)omgeving”.

Neem contact op met De Laat Kenniscentrum

ben je dus op zoek naar een opleiding of cursus? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 040-2485582. Een mail sturen naar info@delaatkenniscentrum.nl kan natuurlijk ook.