Spring naar content

Waarom NIMA Sales a bij De Laat Kenniscentrum?

Overweeg je om een NIMA Sales opleiding te starten? Start dan bij De Laat Kenniscentrum. Waarom zou je voor ons kiezen? We stellen ons graag aan je voor. Wie weet sluit jij in 2019 wel aan bij onze zaterdagopleiding in Eindhoven.

Hoe het begon…

In 2019 viert De Laat Kenniscentrum haar 10-jarig bestaan. Na veel jaren gewerkt te hebben als (freelance) docent en bedrijfscoach besloten we te doen waar we goed in waren, namelijk luisteren naar de klant en voorzien in maatwerk. Tien jaar geleden was dit helemaal niet gebruikelijk, de lessen waren reeds gepland en gegoten in vaste programma’s. Ruimte voor eerder verworven competenties en flexibiliteit was er nauwelijks tijdens de opleiding. En veel opleidingen starten vaak met een minimum aantal deelnemers.

In 2009 startte De Laat Kenniscentrum met als missie klassikaal opleiden met startgarantie met oog en oor voor de wensen en competenties van de klant. Vanuit ons netwerk wisten we verschillende goede, ervaren docenten aan ons te binden. Al snel groeide de scholingsvragen en groeide het bedrijf. We haalden goede resultaten en naarmate de tijd vorderde specialiseerde we ons als bedrijf in o.a. marketing, sales, communicatie en managementopleidingen. We werden in de eerste tranche Education Partner als particuliere opleider voor NIMA en werden gevraagd mee te denken bij de ontwikkeling van diverse opleidingen van o.a. de Associatie, Stibex en IVIO.

10 jaar later…

Tien jaar later en veel ervaringen rijker durven we hardop te zeggen dat we nog steeds kwalitatief hoog opleiden met flexibiliteit en enthousiasme. Door NIMA zijn we wederom aangemerkt als Education Partner, wat wil zeggen dat je vanaf 2019 alleen nog een opleiding en examen kunt doen bij een door NIMA erkende opleider. Van deze opleiders weet NIMA dat zij kwalitatief hoog opleiden met goede resultaten. Education Partners denken mee in de verbetering van het programma en hebben toegang tot materialen die helpen bij een goede voorbereiding op een examen.

Wij hopen met ons enthousiasme en passie voor het vak de komende jaren jou en het bedrijf waar je werkt te kunnen inspireren om te blijven ontwikkelen. We willen laten zien dat ontwikkelen passend te maken is met een drukke baan, een gezinsleven, familie en vrienden. Natuurlijk kost dit energie, maar we proberen dit zo goed mogelijk te spreiden.

In een notendop…

  • Jouw (NIMA) opleiding kent een startgarantie
  • Jouw (NIMA) opleiding start in jouw regio; beperkte reistijd =  meer leertijd
  • Jouw (NIMA) opleiding is flexibel; start tussen 7 – 20 uur en op zaterdag
  • Jouw (NIMA) opleiding is intensief; door de kleine groepen is de lestijd effectief ingericht. Een opleiding is hierdoor niet wekelijks of vanzelfsprekend een hele dag
  • Jouw (NIMA) opleiding is van hoge kwaliteit, veel tevreden klanten gingen je voor (bron: klantenvertellen.nl)
  • Jouw (NIMA) opleiding kent afhankelijk van de regio zeer kleine (1) tot kleine groepen (max. 10).

Je bent van harte welkom voor een (proef)les NIMA Sales om kennis te maken met de opleiding. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een (proef)les in januari.