Spring naar content

Waarom wil je bij de Laat Kenniscentrum stage lopen?

Wij hebben de afgelopen maanden verschillende stagiairs gehad. Van een marketing stagiair tot een enthousiaste stagiair die met de administratie meehielp. Of juist iemand die voor secretariële doeleinde stage liep bij ons. Het is allemaal mogelijk bij de Laat Kenniscentrum.

Omdat wij graag scholen helpen die op zoek zijn naar stage bedrijven laten wij enkele stagiairs aan het woord. Hoe hebben zij deze periode beleefd? Wat hebben ze geleerd om later in de toekomst toe te kunnen passen? En waarom vonden ze de stage interessant? Op onder andere deze vragen geven de stagiairs graag antwoord!

Stagiair marketing en communicatie: Luuk

Goedendag, mijn naam is Luuk van den Heuvel en ik heb 4 maanden stage gelopen bij de Laat kenniscentrum. Ik ben 21 jaar oud en volg de opleiding marketing en communicatie op het Summa College in Eindhoven.

Mijn ervaring bij de Laat Kenniscentrum is heel positief. Het is een gezellig en klein team waarmee je werkt. Iedereen kent je en welkom voelen in het team? Dat doe je meteen sinds dag 1! Voor mijn stage heb ik ook een proeve van bekwaamheid gekregen, wat een eindopdracht is in de vorm van een marktonderzoek. Tijdens de stage kreeg ik daar genoeg tijd en hulp bij, waardoor het eindresultaat iets is geworden waar ik heel blij mee ben.

Mijn taken tijdens de stage waren onder andere het bijhouden van social media platformen en het schrijven van artikelen. Het zal je wel zijn opgevallen dat sinds maart meer verschillende artikelen zijn geplaatst. De meeste zijn dan ook door mij geschreven. Verder heb ik toezicht gehouden tijdens examens, mensen ingetekend en ben ik in contact geweest met een fotograaf/cameraman voor promotie.

Het is een top bedrijf om stage te lopen. Het is gezellig, je krijgt veel variatie in opdrachten en de communicatie is top! Zoek je een interessant bedrijf voor je volgende stage? Dan raad ik de Laat Kenniscentrum aan.

Stage lopen als Office Assistant: Naomi

Ik zal mij zelf even voorstellen: ik ben Naomi en ik ben 20 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding Office Assistant niveau 3 op het summa college in Eindhoven. Voor de opleiding die ik nu op het moment volg moeten wij meerdere dagen per weer stage lopen (woensdag, donderdag, vrijdag) en mijn stage volbreng ik bij de laat Kenniscentrum.

Wat ik erg leuk vind aan het bedrijf is dat ik mij bij dit bedrijf erg goed kan ontwikkelen doordat ik verschillende opdrachten en werkzaamheden leer en vervolgens mag uitvoeren wat goed past in mijn leer omgeving.

Ook vind ik het team erg leuk iedereen, staat voor elkaar klaar en helpt elkaar ook graag.

Stagiair administratie: Theo

Heey, mijn naam is Theo Maas ik ben 23 jaar en ik doe de opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4. Op het moment zit ik in mijn 3de leerjaar en heb ik mijn stage gedaan en afgerond bij De Laat Kenniscentrum.

Mijn werkzaamheden waren simpel gezegd het bijhouden van de administratie, zorgen dat alle facturen verzonden, verwerkt, gearchiveerd of herinnerd werden. Verder had ik natuurlijk ook andere taken maar dit was mijn hoofdtaak.

Voor mij was De Laat een hele fijne plek om stage te lopen het is een klein bedrijf waardoor je als collega’s elkaar toch beter leert kennen dan dat je op een enorm kantoor zit, wat ik zelf heel fijn vond was de flexibiliteit en de vriendelijkheid van mijn bazen en collega’s De Laat probeert namelijk altijd met hun werknemers mee te denken en te helpen als ze hulp nodig hebben op welke manier dan ook.

Ik heb erg genoten van mij stagetijd hier daarom heb ik hier ook allebei mijn stages gedaan en werk ik er nu!

Meer informatie over stage lopen?

Voor meer informatie over wat wij doen bij de Laat Kenniscentrum kunt u verder kijken op onze Over de Laat Kenniscentrum pagina.