Spring naar content

Wat leer je bij de opleiding NIMA Sales A?

Je leert verkopen als een echte verkoper, je verbetert jouw verkoopvaardigheden met de opleiding NIMA Sales A. Bij deze opleiding leer je vaardigheden zoals: overtuigingskracht, inlevingsvermogen, “koppig zijn” en communiceren. Is dit iets voor jou? Lees dan hieronder verder over de opleiding.

Werken in de retail? NIMA helpt je verder!

Verbeter jouw verkoopvaardigheden

Je leert hoe je mensen kunt overtuigen om iets te kopen. Je neemt ze mee in jouw verhaal zonder dat ze het door hebben. Wat je leert bij de opleiding zijn tricks om de potentiële klant interesse te laten tonen terwijl hij of zij dat niet eens wilt. Dit is een cruciaal talent dat je moet leren. Bovendien is het ook belangrijk dat je zelfverzekerd bent over jezelf en over wat je probeert te verkopen.

  • Inlevingsvermogen

Het gaat niet om jou maar om de ander die iets wilt van jou. Dus wat zijn de wensen en behoeftes van een klant? Je gaat niet een verhaal over jezelf vertellen terwijl zij meer willen weten over het product en de voordelen daarvan. Dus leef je in in de klant in plaats van jezelf. Zo kun je beter inschatten wat hij/zij wil.

  • Communiceren

Verder leer je tijdens de opleiding: duidelijk en goed communiceren met de ander, dus ga onnodige dingen uit de weg om ruis te voorkomen. Wees duidelijk over jouw boodschap en maak jouw doel duidelijk.

Wat kun je ermee worden?

Je kunt gaan werken als verkoopmedewerker bij een groot of klein bedrijf. Ben je benieuwd wat je kunt verdienen? Op het internet zijn verschillende sites te vinden die je hier meer inzicht in kunnen geven.

Interesse? Schrijf je direct in voor de opleiding NIMA Sales A.