Spring naar content

Wervingsdagen TU/e 2018

Ook dit jaar zijn we er weer bij. De Wervingsdagen van de TU/e 2018! Dit jaar verzorgt De Laat Kenniscentrum 11 workshops voor studenten. De workshops hebben als doel om studenten te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en geven tools voor de toekomst. Toekomstbestendig studeren genoemd, hier denken wij als De Laat Kenniscentrum graag in mee.

Onze workshops worden op maat gemaakt op verzoek van de klant. Bij het maken van een workshop horen we graag van de klant wat de workshop uiteindelijk moet opleveren. De Laat Kenniscentrum gaat voor kwaliteit en voor 100% tevredenheid. Een op maat gemaakte workshop gaat dan ook altijd gepaard met een persoonlijke offerte. Voor de Wervingsdagen van de TU/e staan dit jaar de volgende workshops op het programma:

Investing for Beginners
Investing Advanced
Essence Of A Powerful Presentation
Time Management: Efficient Studying
Starting An Own Business
Financial: Living, Working and Private Finances
Introduction to Insights Discovery
How to Achieve Commercial Succes?
Dealing With Stress
How Do I Start A Future Proof Company?

Workshop in verschillende talen

Een workshop kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden aangeboden. In het geval van de TU/e is vooraf met de opdrachtgever overeengekomen in welke taal de workshop wordt aangeboden.

Communicatie naar deelnemers

In de meeste gevallen zorgt de opdrachtgever voor de communicatie naar de deelnemers. In het geval van de TU/e zijn alle workshops samengevoegd in een het klantvriendelijk en efficiënt telefoneren of het verbeteren van de sales skills van uw binnendienstmedewerkers. Wij luisteren naar u en sluiten graag aan bij uw wensen. Kunnen wij u helpen? Neem vandaag nog contact met ons op.