Spring naar content

‘Ik wil graag een ruimte huren in Eindhoven.’ Dat kan bij De Laat Kenniscentrum!

ruimte-hurenBen je op zoek naar een representatieve ruimte welke je incidenteel of met regelmaat kunt huren? Onze ruimtes zijn voor diverse doelen te gebruiken. Of je nu een training geeft aan een groep van 3 of 25 personen. Ben je op zoek naar een representatieve ruimte waar je rustig kunt werken en een klant kunt ontvangen of wil je juist met een groep vergaderen. Voor een ruimteverhuurwens, groot of klein, bent je bij ons aan het juiste adres.

Onze medewerkers denken graag mee over de opstelling en het gebruik van de materialen. De catering is inclusief en wil je graag met je klanten lunchen hebben we hiervoor verschillende mogelijkheden.

Verschillende ruimtes, verschillende sferen

Onze ruimtes bevinden zich op StrijpS, nabij het centrum van Eindhoven. Het pand is uitstekend te bereiken, de bus stopt voor de deur en treinstation StrijpS (Beukenlaan) ligt op 7 minuten loopafstand.

Jouw klanten worden ontvangen door één van onze receptionistes, zij wijzen je de weg naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn verschillende ruimtes beschikbaar. Trainingsruimte 1 is bijvoorbeeld geschikt voor groepen tot 25 personen, Vergaderruimte 1 betreft een informele ruimte waar maximaal 8 personen aan lange tafel plaats kunnen nemen. Klik hier voor een impressie.

Wist je dat je al een ruimte huurt vanaf € 37,50 per dagdeel?

Vergaderen, trainen of werken in een inspirerende omgeving? Neem contact met ons op.