Spring naar content

100% geslaagd NIMA A2

Wij zijn de week goed begonnen. We zijn trots te melden dat 100% van onze examenkandidaten is geslaagd voor het NIMA examen Sales A2. Hoe gaaf is dat!

De weg naar succes

In een notendop is dit onze succesformule: optimale betrokkenheid + inzet van een topdocent+ jouw enthousiasme + net een stapje extra vanuit ons = succes. Dit is wat onze studenten hierover zeggen:

Betrokken docent

We zijn blij met jou als klant. Onze drijfveer is om een bijdrage te leveren aan jouw succes. Door onze manier van werken, kleinschalig, korte lijnen en altijd met persoonlijk contact kunnen wij met jouw committent doelen dichterbij brengen. Veel van onze docenten trainen naast andere werkzaamheden, op die manier voeden ze jou vanuit de praktijk. Lesgeven geeft ze energie naast een fulltime functie elders. Onze docenten werken in veel gevallen al jaren voor ons en met succes.

Bereikbaarheid

Naast onze online leeromgeving, maken we ook gebruik van de huidige communicatiemiddelen als Whatsapp en email. Hoewel het geen regel is, zul je merken dat veel docenten ook gewoon in het weekend een reactie geven op jouw vraag. Gewoon omdat ze betrokken zijn bij jouw leerproces en bevlogen als het gaat om hun vakgebied.

100% geslaag NIMA A2! Hoe dan?

Om je goed voor te bereiden op je NIMA Sales A2 examen zijn er deze ronde zelfs online trainingsmomenten op zondag ingepland om iedereen te laten oefenen met het verkoopgesprek. Ook in deze tijd willen we dat alle studenten de mogelijkheid krijgen om voldoende te oefenen. Want oefenen met gerichte feedback is de sleutel van succes wanneer het gaat om slagen voor het NIMA Sales A2 examen. Onze docenten bereiden je optimaal voor op dit examen.

Kortom 100% geslaagd voor NIMA A2 dat is reden voor een feestje! Wij trekken vandaag de bubbels open. Enthousiast om ook te starten met een NIMA Sales traject? In maart start er weer een traject op. Ben jij erbij? Lees hier meer over de opleiding NIMA Sales A.

Wil je jouw NIMA Sales opleiding ook succesvol afronden en ga jij voor 100% geslaagd voor het onderdeel A2. Schrijf je dan nu in! Ook wanneer je elders bent ingeschreven en beter voorbereid op herexamen wilt gaan.

040-2485582