Spring naar content

TMA aanbieding

Talenten Motivatie Analyse

Ontdek wat TMA voor jouw team kan betekenen. Maak kennis met de vragenlijst, ontvang jouw persoonlijke rapportage en een gratis terugkoppeling voor 285,- euro. Laat deze TMA aanbieding niet aan je voorbij gaan.

Een Talenten Motivatie Analyse, afgekort TMA geeft inzicht in je talenten en competenties. Een vragenlijst in combinatie met een gesprek zorgt ervoor dat je een helder beeld krijgt van waar je nu staat en welke mogelijkheden je hebt. Wij willen je de kans geven om kennis te maken met deze analyse door dit zelf te ervaren tegen een voordelige prijs. Ontdekt wat deze analyse voor jouw organisatie kan betekenen.

Een TMA aanbieding, waarom doen we dit?

Het zijn ongewone tijden. Inzicht in talenten en competenties én de juiste persoon op de juiste plek zijn van belang. We willen je laten ervaren dat een TMA helpend kan zijn. Veel tevreden klanten gingen je voor.

Samen met jou willen we ervoor zorgen dat jouw organisatie door deze crisis komt en een succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Hoe kan ik een TMA inzetten?

Een TMA kan ingezet worden als individueel, persoonlijk hulpmiddel. Het kan zo bijvoorbeeld dienen als achtergrond bij de keuze van een opleiding.

Een TMA kan ook onderdeel zijn van een assessment, loopbaanontwikkeling, beoordelingsstructuur of bij werving en selectie. Kortom door de veelzijdigheid van deze tool is er voor veel menselijke ontwikkelingsvragen een antwoord.

TMA bij outplacement en ontslag

Een TMA kan onderdeel zijn van een outplacementtraject en.of ontslag. Het helpt de medewerker bij het gericht zoeken naar een nieuwe baan die bij hem/haar past. De medewerker kan zich middels de TMA inhoudelijk perfect presenteren tijdens een gesprek.

Mogelijk is jouw personele krimp noodgedwongen en wil je jouw trouwe werknemer helpen in zijn zoektocht naar een nieuwe baan. Gun jouw medewerker dan deze talenten en competentie analyse.

Wat krijg ik voor deze aanbieding?

Je krijgt van ons een uitgebreide afname en een betrokken TMA coach. Vanaf jouw werkplek maak je online 312 vragen. Deze vragen worden verwerkt in een uitgebreid rapport. Middels een gesprek op onze locatie in Eindhoven zullen we dit rapport aan je terugkoppelen. Het is ook mogelijk om een terugkoppeling te doen op afstand middels een videocall.

Wat vragen we van jou?

Een rustige werkplek waar jij je vragenlijst invult. Een vrijblijvende hulpvraag op het gebied van ontwikkeling binnen jullie organisatie. Op deze manier kunnen we je gericht laten ervaren wat de meerwaarde is.

Mogelijke toepassingen:

  • Werving en selectie
  • Invulling van uw gesprekscyclus
  • Ondersteuning bij re-integratie
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Loopbaanontwikkeling
  • Outplacement
  • Beroepskeuze

Wat zijn de voorwaarden?

Deze TMA aanbieding is een vrijblijvende kennismaking op basis van beschikbaarheid (vol=vol). De afname en terugkoppeling vinden plaats in de maand juli en augustus 2020. Wij zijn genoodzaakt om over onze coaching BTW te rekenen. Prijs is dus exclusief 21% BTW.

Meer lezen over de aanbieding of een TMA. Klik hier. De Laat Kenniscentrum is bevoegd voor het afnemen van de TMA.