Spring naar content

ABCO Nederland

De Laat Kenniscentrum is aangesloten bij ABCO Nederland. Dit netwerk sluit prima aan bij onze gedachte ‘Sámen kom je verder’. ABCO kent inmiddels ruim 175 leden door heel Nederland. Alle leden hebben een toegevoegde waarde voor de administratieve branche, accountants, belastingadviseurs en toeleveranciers.

Ontwikkeling

Ook jouw bedrijf is in ontwikkeling. Uit pop-gesprekken blijkt vaak dat mensen zich graag verder willen ontwikkelen. Dit wordt ook door de overheid ondersteund middels ‘NL leert door’. ABCO leden weten dat werknemers bij het volgen van een opleiding bij De Laat Kenniscentrum ook echt in ontwikkeling worden gebracht. Niet voor niets worden wij voorgedragen als erkend opleider voor verschillende opleidingen.

Verandering

Steeds meer mensen kiezen voor omscholing. Deze kandidaten willen in de toekomst aan de slag in de administratieve of loonadministratieve branche. En wie weet, mogelijk zit hier nét die kandidaat tussen die jouw bedrijf kan helpen bij het doorgroeien. Wij kunnen zomaar met een talentvolle student een antwoord hebben op jouw personeelsprobleem.

Erkennig

Wij bieden het netwerk erkende scholing in de financiële sector. Indien je bij ons een administratieve opleiding met succes afrond ontvang je een door het bedrijfsleven gewaard diploma van de Associatie voor Examinering. In het geval van een loonadministratieve opleiding is jouw opleiding zelfs erkend door het NIRPA en kun je je registeren. Op deze manier weet de werkgever dat de werknemer een kwalitatief, hoogwaardig diploma op zak heeft. Up-to-date blijven, kennis delen en jouw medewerker(s) versterken, daar gaan wij voor.

Korting

Speciaal voor ABCO Nederland leden bieden wij 10% korting op ons opleidingsaanbod. Meer informatie? Klik hier voor de brochure.