Spring naar content

Bezoekadres locatie SectieC

SectieC een onbekende, hippe en bedrijvige locatie nabij het centrum van Eindhoven! De Laat Kenniscentrum kun je onder andere vinden op SectieC. SectieC is een uniek terrein waar werken, creativiteit, vrije tijd en wonen samenkomen. Dit kleinschalige, industriële bedrijventerrein is daarom een bolwerk van nieuwe ideeën, producten en oplossingen. Het is een plek waar talent elkaar vindt en waar het zich ontwikkelt. Wij zijn trots dat wij aan die ontwikkeling een bijdrage kunnen leveren.

Aan de rand van SectieC, gelegen aan de Daalakkersweg vind je Pand10. Hier vind je onze locatie SectieC. Kom met de lift naar boven en vindt hier op de 3e etage ons bedrijf. Gestart in 2009 met als kracht klantgericht opleiden en hiermee een meerwaarde toevoegen aan de ontwikkeling van elk individu, team en bedrijf.

Inmiddels hebben we onze strepen verdiend en hebben wij heel wat tevreden ambassadeurs rondlopen. Klik hier om te lezen wat klanten over ons zeggen.

Slimmer worden op locatie SectieC

De Laat Kenniscentrum biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen. Naast de mogelijkheid tot opleiding is, zijn wij ook sterk in het coachen binnen jouw bedrijf. Middels de bewezen methodes TMA en Insights Discovery helpen we jouw bedrijf verder te groeien. De medewerkers vormen hierbij de basis.

Wat kun je vinden op SectieC?

Op onze hoofd locatie zijn verschillende trainingslocaties en vergaderlocaties gevestigd. Kijk hier voor een impressie van de ruimtes.

Daarnaast is op onze hoofdlocatie het COEL toetscentrum gevestigd.

Breng gerust een bezoek aan ons óf breng jezelf tot ontwikkeling door het volgen van een van onze opleidingen en/of korte trainingen.

Voel je welkom!

Team de Laat Kenniscentrum