Spring naar content

Cursus financiële administratie: De Laat leidt op tot financieel-administratieve topper

Cursus financiële administratieDe Laat Kenniscentrum leidt jou graag op tot een topper in de financiële administratie. Wij bieden studenten een gevarieerd aanbod van verschillende cursussen op het gebied van moderne bedrijfsadministratie. Deze modules dienen daarnaast als zeer gewaardeerde aanvulling op een eerder afgeronde studie in de richting van financiële administratie.

Meerdere cursussen financiële administratie

Binnen het opleidingsinstituut richt De Laat Kenniscentrum zich op verschillende cursussen van hoogwaardige kwaliteit. De opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die een functie als financieel en economisch medewerker of manager ambieert of een verantwoordelijke functie op financieel-administratief niveau wilt uitoefenen. Met deze modules word jij optimaal klaargestoomd voor het ‘grote’ werk. Onze cursussen over financiële administratie behandelen de onderwerpen belastingwetgeving, financiering, kostencalculatie en bedrijfsadministratie.

Cursus financiële administratie: wat leer ik allemaal?

Wil je alles weten over de belangrijkste bepalingen van de loon- en inkomstenbelasting? Kies dan voor de module belastingwetgeving, na afloop van de cursus vul jij moeiteloos een belastingaangifte in. Bij de cursus financiering krijg je onder meer specialistische kennis over het bepalen van de vermogensbehoefte van een onderneming, kun je een investeringsselectie maken en leer je de verschillende vormen van eigen en vreemd vermogen. Of ligt jouw interesse bij kostencalculatie? Deze module zorgt ervoor dat jij alles te weten komt over kostenbudgetteringen, kostenbewakingen optimalisatievraagstukken. Tot slot kun je jezelf ook bekwamen in bedrijfsadministratie. Altijd al zelfstandig berekeningen en boekingen willen uitvoeren? Grijp dan de mogelijkheid aan om jezelf te ontwikkelen tot een uitmuntende bedrijfsadministrateur!

Ik ben wel geïnteresseerd, en nu?

Allereerst zijn we natuurlijk erg blij als je een cursus financiële administratie bij De Laat Kenniscentrum wilt volgen. Onze modules kenmerken zich door hun praktijkgerichtheid, waardoor de geleerde stof meteen toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden. Je kiest uit een dag- of avondopleiding. De eerstvolgende cursussen beginnen op donderdag 25 januari 2018 (zes avonden) en zaterdag 27 januari 2018 (vier dagen). Aarzel niet om jezelf aan te melden voor een van de vier cursussen. Je schrijft je hieronder direct in!

De Laat Kenniscentrum helpt jou op weg

Wij voorzien studenten in een ruim aanbod van 75 opleidingen en trainingen bij jou in de buurt op het gebied van handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, communicatie en kantoor en secretariaat. Wij zijn in Zuid-Nederland voor jou hét opleidingsinstituut voor jouw MBO-opleiding, HBO-opleiding of praktijkgerichte cursus. Wist je dat wij ook bijlesmodules, consultancy, bedrijfstrainingen en coachingstrajecten op maat aanbieden? Een persoonlijke benadering en een heldere aanpak staan centraal in het leertraject. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij horen graag van je! Neem contact op en wij gaan samen met jou kijken naar wat er mogelijk is.