Spring naar content

Een NIMA opleiding volgen?

De Laat Kenniscentrum brengt klassikaal onderwijs naar jou toe!

Wil jij graag een NIMA opleiding volgen? Dat kan! Al jaren is er bij De Laat Kenniscentrum de mogelijkheid om op afstand onderwijs te volgen. Of je in Suriname of de Antillen woont, stageloopt in de VS, jouw partner expat is in Korea, ook voor het Corona virus waren er tal van redenen waarom soms studenten besloten om afstandsonderwijs te volgen. Deze ervaring maakt het omschakelen naar de huidige vraag eenvoudig. In onze online omgeving ontmoet jij je volledige klas en volg jij klassikaal onderwijs. Want in deze tijd is werken aan jouw ontwikkeling van groot belang. Zorg dat jij je straks blijft onderscheiden op de arbeidsmarkt en ga een NIMA opleiding volgen. Er zijn tal van mogelijkheden.

Je kunt op zeer korte termijn starten met jouw NIMA opleiding!

Jouw ontwikkelingsvoortgang vinden wij belangrijk. We merken dat mensen juist nú willen gaan studeren. Voor die mensen is de mogelijkheid tot afstandsonderwijs ideaal. De komende weken starten de opleiding NIMA Sales A en NIMA Sales B op . Je bent van harte welkom om deze NIMA opleiding te volgen middels afstandsonderwijs!

Ik wil een NIMA opleiding volgen. Hoe werkt afstandsonderwijs?

Afstandsonderwijs is bij De Laat Kenniscentrum iets anders dan het volgen van een thuisstudie. Met ons afstandsonderwijs haal je binnen onze online omgeving het klaslokaal in jouw studeerkamer. Afstandsonderwijs is eigenlijk klassikaal onderwijs achter jouw laptop. Je hebt interactie met de docent en je medecursisten. Natuurlijk is het even wennen, maar deze mogelijkheid zorgt er wel voor dat je je in groepsverband kunt blijven ontwikkelen. Indien je kiest voor een thuisstudie, kies je er bij de Laat Kenniscentrum voor jouw docent in te zetten als studiecoach en spreek je momenten af waarop jij individueel contactmomenten plant.

Laat je goed voorlichten over de voorwaarden voor afstandsonderwijs. Iedere opleider geeft hier op een andere manier vorm aan. Ook nog niet elke opleider is hiermee bekend. Hoe het werkt bij De Laat Kenniscentrum lees je uitgebreid in dit artikel.

In een notendop:

Ik wil een NIMA opleiding volgen. Kan ik op examen?

Toen slechts twee weken geleden de maatregelen werden afgekondigd, besloten toetslocaties en examenbanken de deuren te sluiten. We merken dat iedereen steeds meer zijn draai heeft gevonden in deze nieuwe werkelijkheid en ook toetslocaties kijken tezamen met examenbanken hoe er veilig geëxamineerd kan worden. Gezondheid en een veilige omgeving staan hierbij voorop. Wanneer je een NIMA opleiding gaat volgen duurt het even voordat je het examen gaat doen. Onze docenten zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen dat jij middels afstandsonderwijs goed wordt voorbereid op jouw examen en de lessen prima aansluiten op het examenmoment.

Ik heb een NIMA opleiding gevolgd, maar heb mijn diploma niet gehaald. Zijn er mogelijkheden?

Je bent van harte welkom om bij ons (indien nodig middels afstandsonderwijs) jouw lessen op te frissen. Het kan ook zo zijn dat je voor het A2 of B2 gedeelte aansluit bij de lessen van een groep. Laat je inspireren door onze docenten.

Juist nu! Vergroot jouw kansen start deze maand nog.

Zie je uit naar het ‘gewone’ leven en is er even geen ruimte om een studie te starten. We hopen je later dit jaar gewoon weer te kunnen begroeten op onze leslocaties in het midden en zuiden van het land.