Spring naar content

Afstandsonderwijs opleiding NIMA Sales B inclusief examen NIMA

Opleidingen middels klassikaal afstandsonderwijs

Afstandsonderwijs voor jouw opleiding NIMA Sales B verkoopleider of accountmanager is dé oplossing wanneer er (even) geen mogelijkheid is om op een van onze leslocaties fysiek lessen te volgen!

Hoe dit werkt? Op het afgesproken tijdstip log jij in bij jouw les en volg jij de les op jouw locatie. Heb je een vraag tijdens de les? Je kunt deze gewoon stellen aan de docent. Ook maak je deel uit van een groep, middels onze online omgeving kun jij communiceren met je klasgenoten en je docent. Ook vind je hier extra informatie voor jouw opleiding.

Kortom bijna alle voordelen van klassikaal onderwijs op jouw eigen locatie! Wil je jouw klasgenoten en je docent in 'het echt' ontmoeten ben je altijd welkom op de leslocatie. Wees welkom en start op korte termijn met jouw opleiding NIMA B sales verkoopleider of accountmanager.

De examens van de NIMA Sales B opleiding

Deze opleiding NIMA Sales accountmanager bestaat uit 2 modules: Sales B1 en Sales B2.

Module Sales B1

Deze theoretische module gaat dieper in op het salesvak. Neem deel vanaf jouw eigen locatie en laat je inspireren door onze docent!

Module Sales B2

Wij helpen je bij het schrijven van het perfecte verkoopplan. Informeer gerust bij NIMA naar onze slagingspercentages. Goed opleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Wij genieten van jouw succes!

Vervolgstudie

Wanneer beide modules zijn afgerond, mag je het NIMA diploma in ontvangst nemen.
Als je het diploma in ontvangst hebt mogen nemen, kun je verder studeren.
Kijk op onze site voor alle opleidingen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over beide modules, de kosten, startdata en bijbehorende examens?
Ga naar module NIMA Sales B1
Ga naar module NIMA Sales B2

Voel je welkom bij een van onze varianten! Profiteer van de voordelen van klassikaal onderwijs vanaf je eigen locatie. Informeer bij onze medewerkers bij welke variant je op korte termijn aan kunt sluiten!

De NIMA Sales B opleiding wordt in verschillende vormen aangeboden:
- Een avondopleiding (15 lesweken).
De avondopleiding begint om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur.

- Een (zater)dagopleiding (8 lesweken).
De (zater)dagopleiding start om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur.

- Een intensief traject. Dit traject betreft een groep met vijf personen of minder.

*Onze opleidingen omvatten vaak een dagdeel en zijn in veel gevallen 1x per 2 weken. Dit zorgt voor een goede balans tussen studie, werk en privé. Je hebt dan bijvoorbeeld les van 09:00 tot 11:30 uur. In alle gevallen wordt in goed overleg, met docenten en medecursisten, een lesplanning samengesteld. Dit zorgt voor een goede balans tussen werkzaamheden, privé, huiswerk en lesmomenten. 

De NIMA Sales B opleiding start in september, oktober, februari, maart en juni. De losse modulen en trainingen kennen verschillende start momenten in het jaar.

Liever starten op je eigen moment? Volg NIMA Sales B Accountmanager als thuisstudie!

Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Studeren op afstand, maar met persoonlijke aandacht. Je verstuurt je huiswerk middels je online leeromgeving, jouw docent corrigeert het huiswerk en geeft je tips en adviezen. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert en je huiswerk maakt. Het examen plan je in op een examenlocatie in de buurt.

Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.

Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.

Zit het startmoment van je keuze er niet bij? Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor het flexibele startmoment. In het vak “opmerkingen” kun je het, door jouw gewenste, startmoment aangeven.

Ontmoeten we elkaar binnenkort viritueel op een van onze leslocaties?

Het maakt voor ons niet uit of je in de klas zit of op jouw locatie inlogt. Jij geniet van alle mogelijkheden die De Laat Kenniscentrum haar cursisten biedt. De prijs voor een studie op afstand is gelijk aan de prijsstelling voor klassikaal onderwijs. Liever een thuisstudie volgen? Dat kan! Wij maken graag een offerte.

Cursusprijs

2465,- euro (vrijgesteld van BTW)
Deze bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten gaat de opleiding wel van start, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 175,- euro (incl. 9% BTW)

Examenkosten

Het examengeld bedraagt 950,- euro voor beide modules (vrijgesteld van BTW).

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA).
De examenkosten voor het schriftelijke NIMA B1 examen bedragen 308,- euro.
De examenkosten voor het mondelinge NIMA B2 examen bedragen 490,- euro.

In de opleidingsprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen. Herexamens worden apart gefactureerd door NIMA.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW.  Over studieboeken wordt wel BTW gerekend. De gehele opleiding kost 3590,- euro inclusief BTW.

Startdatum Maand Variant Locatie