Spring naar content

Nieuw in 2017 examen Praktijkdiploma Loonadministratie van Stibex

Met ingang van 1 januari is het mogelijk om in navolging van de Associatie, nu ook bij Stibex examen te doen voor het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie nieuwe stijl. Stibex heeft voor haar klanten een leuke actie, diegenen die examen hebben gedaan bij de Associatie en helaas zijn gezakt, kunnen eenmalig voor € 35,- een Stibex examen doen.

Twijfel

Twijfelt u over de examenbank? Wij hebben voor u enkele voor -en nadelen op een rij gezet. Met het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) op zak bent u in staat om zelfstandig een loonadministratie te voeren, loonberekeningen te maken en specifieke vragen hierover te beantwoorden. Het toepassen van de laatste wijzigingen in de wetgeving is voor u geen probleem. Het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) wordt door het bedrijfsleven gewaardeerd en biedt interessante carrièrekansen.

Examenbank Stibex

STIBEX is opgericht naar aanleiding van vragen uit de markt van verschillende opleiders en vragen van de klanten van deze opleiders. STIBEX is een onafhankelijk examenbureau dat niet verbonden is aan één of meer opleiders. Indien u uw opleiding met goed gevolg afrond wordt u opgenomen in het RHA-B(A)®- Register.