Spring naar content

Examentraining NIMA A2 Sales

Examen NIMA A2 Sales niet gehaald? Schrijf je nu in voor deze online examentraining. Deze examentraining wordt aangeboden door NIMA.

Donderdag 8 oktober 13.00 – 17.00 uur – € 50,- (online evenement)

Voor wie is de Examentraining NIMA A2 Sales

Examen NIMA A2 Sales niet gehaald? Geen nood. Schrijf je in voor deze workshop en alsnog het felbegeerde NIMA diploma!

Deze workshop is een extra les die je volgt naast je regulieren lessen. Deze workshop wordt verzorgd door Gilbert de Laat, eigenaar van De Laat Kenniscentrum en kerndocent voor NIMA opleidingen. Een van Gilbert zijn talenten is inspirerend lesgeven en met succes! De afgelopen jaren heeft hij middels zijn kennis en kunde menig student opgeleid tot sales professional.

Het maakt niet uit bij welke opleider je jouw NIMA opleiding hebt gevolgd. Gilbert de Laat neemt jou mee met de eindtermen van NIMA in zijn achterhoofd.

Wat kost een Examentraining NIMA A2 Sales

De kosten voor dit online evenement bedragen 50,- euro. Omdat er ruimte moet zijn voor individuele vragen is er een beperkte beschikbaarheid. Zorg dat je je op tijd inschrijft voor deze bijeenkomst.

Wat is de inhoud van de Examentraining NIMA A2 Sales

Tijdens deze vier uur durende examentraining passeren alle aspecten van het NIMA A2 Sales examen de revue. Denk hierbij aan gesprekstechnieken, het achterhalen van de behoeften en koopmotieven, omgaan met koopweerstanden, klachtafhandeling en natuurlijk het afsluiten.

Na deze korte en intensieve online training kom jij goed beslagen ten ijs op het NIMA A2 Sales examen.

Waarom biedt NIMA Examentraining NIMA A2 Sales

Met jouw NIMA diploma ben jij meer waar! Als marketing-, communicatie- of salesprofessionals kun jij jaarlijks meer dan 120 classes, trainingen, workshops, leergangen en community events volgen. Denk hierbij aan kennissessies in verschillende formats, waarin theorie en praktijk door bevlogen experts met elkaar worden verbonden. Het volgen van de examentraining is een van die services die NIMA jou biedt als trouwe NIMA student.

Waar kan ik mij inschrijven voor deze examentraining?

De examentraining wordt aangeboden door NIMA. Je kunt je inschrijven via de website van NIMA.

Lees hier meer over Gilbert de Laat