Spring naar content

Netwerkmarketing inzetten in uw branche

NetwerkmarketingNetwerkmarketing, of multi-level marketing (MLM), is een bedrijfsmodel waarmee een organisatie inkomsten verwerft door de inzet van zelfstandige verkopers. Dit model biedt kansen voor veel organisaties maar ook voor mensen die graag als ‘zelfstandig’ verkoper aan de slag willen! Een bekende organisatie die werkt met dit model is de bekende fabrikant van plastic bakjes. Ga je als verkoper aan de slag bij een MLM-organisatie? Dan verkoop je zelfstandig de producten van dit merk. Je zorgt hiermee voor je eigen inkomsten en draagt een gedeelte af aan de organisatie waarvoor je werkt. Een dergelijk model biedt uitkomst wanneer je wilt profiteren van de voordelen van een zelfstandig ondernemer, maar geen eigen bedrijf wilt starten.

Werkzaam bij een netwerkmarketing-organisatie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een netwerkmarketing-organisatie is het belangrijk te beschikken over goede verkooptechnieken. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor je eigen inkomsten, en wilt natuurlijk in korte tijd zoveel mogelijk bewerkstelligen! De Laat Kenniscentrum biedt doormiddel van diverse opleidingen mogelijkheden om jouw verkooptechnieken te verbeteren. Onder de opleidingscategorie marketing & sales opleidingen, vind je diverse opleidingen waarmee je goed uit de voeten zult kunnen wanneer je werkt of gaat werken in een organisatie met een netwerkmarketing structuur.

Geschikte marketing- en salesopleidingen:

Verkooptraining en onderhandelingstechnieken: tijdens deze cursus komt zowel de theorie van het verkoopproces, als de praktijk aan de orde! Je gaat uitgebreid in op de verschillende onderhandelingstechnieken.
NIMA sales A: Tijdens de opleiding NIMA sales A ontwikkel je diverse verkoopvaardigheden. Je leert jouw klanten te overtuigen met inhoudelijke kennis en uw persoonlijkheid.
NIMA sales B verkoopleider: gedurende de opleiding NIMA sales B verkoopleider, ga je dieper in op de verschillende verkoopprocessen en –technieken. Tijdens deze opleiding ontwikkel je jouw persoonlijke verkoopkwaliteiten en vaardigheden en doe je waardevolle theoretisch kennis op.

Contact opnemen voor een vrijblijvend studie advies?

Wij bieden opleidingen aan voor particulieren, maar ook voor organisaties! Dus werkt jouw organisatie met de multi-level marketing methode? En wil je graag dat een gedeelte van de medewerkers een training krijgt op het gebied van marketing en/of sales? Neem dan gerust contact met ons op. Indien nodig verzorgen wij zelfs graag een maatwerk opleidingstraject! Twijfel je als particulier welke opleiding het best bij jou past? Dan staan onze opleidingsadviseurs natuurlijk graag voor je klaar!