Spring naar content

NIMA (her)examen?

Examengeld wordt verhoogd

Met ingang van 1 januari verhoogd NIMA haar examengelden voor het NIMA (her)examen. Als Education Partner zijn wij genoodzaakt deze prijswijziging door te rekenen naar onze klanten. Schrijf je je ná 31 december 2019 in voor een NIMA Sales opleiding bij De Laat Kenniscentrum rekenen wij de nieuwe examenprijs voor jouw NIMA examen.

Wat kost een NIMA examen?

De Laat Kenniscentrum is Education Partner voor de opleidingen NIMA Sales A, NIMA Sales B accountmanager en NIMA Sales B Verkoopleider. Met ingang van 1 januari 2020 zijn dit de examenbedragen:

  • A1 Sales: 275,- euro (schriftelijk)
  • A2 Sales: 399,- euro (mondeling)
  • B1 Sales Verkoopleider: 425,- euro (schriftelijk)
  • B2 Sales Verkoopleider: 525,- euro (mondeling)
  • B1 Sales accountmanager: 425,- euro (schriftelijk)
  • B2 Sales accountmanager: 525,- euro (mondeling)

Aan bovenstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Ik ben gezakt voor mijn NIMA examen. Wat moet ik nu doen?

Ben je onverhoopt gezakt voor je NIMA examen ontvang je hiervan bericht vanuit NIMA. Bij dit bericht zit ook een nieuwe vouchercode. Deze vouchercode geeft je recht op een reductie op het examengeld.

Slagingskans vergroten voor je NIMA (her)examen?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je voor de eerste keer slaagt. Helaas kan het voorkomen dat je toch gezakt bent voor je examen. Wij realiseren ons dat een (her)examen kostbaar is. Bereid je daarom goed voor op jouw herexamen. Hieronder enkele tips om te slagen voor je herexamen:

  • Maak gebruik van de mogelijkheid om het examen in te zien. Let op NIMA hanteert voorwaarden voor deze inzage. Elke kandidaat die aan een NIMA Examen heeft deelgenomen heeft het recht om tijdens de bezwaarperiode het eigen gemaakte examenwerk in te zien. Inzage in een NIMA Examen dient in elk geval uiterlijk plaats te vinden binnen 21 dagen na dagtekening van de uitslagbrief en na ondertekening van het formulier.
  • Examenstress? Lees hier hoe je dit kunt verminderen.
  • We realiseren ons dat jouw opleiding al veel van jouw opleidingsbudget heeft gekost. Ondanks de hoge onverwachte kosten voor je herexamen kan het slim zijn om een bijlestraject te boeken. Tijdens een bijlestraject gaat onze docent samen met jou aan de slag om de kans van slagen zo hoog mogelijk te maken.