Spring naar content

NRTO erkenning

Waw, ook De Laat Kenniscentrum is net als onze studenten trots wanneer zij een waardering krijgt voor haar inzet. Voor ons een goede start van 2021, want vanaf heden staan wij op de website van het NRTO, erkenning door het NRTO dus! Je herkent dit keurmerk middels dit logo.

Wat zegt een NRTO erkenning?

Een NRTO keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit.  We voldoen hiermee aan hoge kwaliteitseisen en worden hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Dit keurmerk is hiermee een mooie aanvulling op de erkenning die wij al jaren mogen voeren vanuit het CRKBO. Geen paarse krokodillen bij De Laat Kenniscentrum, je mag van ons verwachten dat wij transparant zijn over onze producten en diensten, adequate dienstverlening leveren, een professionele omgang kennen met klanten, werken met deskundig personeel en onze klantresultaten meten. Dat laten we ook graag door het NRTO bevestigen.

Procedureel hebben wij een jaar de tijd om aan te tonen dat we “keurmerk waardig” zijn. Hierin hebben wij alle vertrouwen.

Onze werkwijze

Wij helpen je écht bij de volgende stap in jouw carrière. We denken met je mee en maken hierover afspraken. We werken met een klein team en weten wie onze klant is. “Gewoon” goede dienstverlening voor jou en/of jouw bedrijf. Hoe we dit doen? Bekijk hier onze animatie.

Elke dag streven naar een 10

Klantbeoordelingen, verbeteren van de dienstverlening en processen is een van de items waar zowel bij het keurmerk vanuit NRTO als het CRKBO naar wordt gekeken. Door onze manier van werken zijn de lijntjes met onze zakelijke en particuliere klanten kort, wij vragen regelmatig aan onze klanten om op “openbare” kanalen als klantenvertellen.nl reviews te plaatsen. We proberen onze toekomstige klant zo goed mogelijk te informeren over onze werkwijze. Elke dag streven we naar een 10, maar realiseren ons dat er ook altijd verbeteringen mogelijk blijven.

Algemene voorwaarden en geschillen zijn geborgd

Met de erkenning van het CRKBO was er al toezicht op de naleving van algemene voorwaarden en een klachtenregeling. Met het keurmerk van het NRTO weet jij dat wij ons als opleider hebben geconformeerd aan de algemene voorwaarden en gedragscode van het NRTO.

Kortom jouw opleiding of coaching is bij ons in goede handen! Twijfel je nog in jouw zoektocht naar een goede opleider? Dit artikel helpt je vast bij het formuleren van kritische vragen.