Spring naar content

Ondernemer in wording? Volg de nieuwe opleidingen Ondernemerschap

Loop je al enige tijd met een bijzonder plan en begint de ondernemersdrang te borrelen? Dan is het hoog tijd om de volgende stap te zetten. Op naar de Kamer van Koophandel!

Maar wat komt er allemaal kijken bij het ondernemerschap? Als beginnend ondernemer komt er veel op je af. Om van je bedrijf een succes te maken mag basiskennis over het ondernemerschap niet ontbreken. Met een sterke fundering bouw je namelijk aan een succesvol bedrijf. Bij De Laat Kenniscentrum bieden we daarom twee gloednieuwe opleidingen Ondernemerschap aan voor een sterke basis:

  • Cursus Basiskennis Ondernemerschap
  • Opleiding Ondernemerschap

Cursus Basiskennis Ondernemerschap

Tijdens de cursus Basiskennis Ondernemerschap leer je alles wat je moet weten over personeel en organisatie, marketing en bedrijfsadministratie. Dé drie basisbeginselen voor een sterke fundering! Met het certificaat van deze cursus op zak weet je hoe je jouw bedrijf in de markt zet, doe je met gemak je eigen bedrijfsadministratie en vormen personeelszaken en arbeidsvoorwaarden geen drempel meer. Lees meer over de cursus Basiskennis Ondernemerschap.

Opleiding Ondernemerschap

Wil je je graag verder verdiepen in het ondernemerschap en nog meer kennis op doen? Dan is de opleiding Ondernemerschap geschikt voor jou. Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met vijf thema’s:

  • Ondernemen in het algemeen
  • Commercie & Sales
  • Marketing
  • Financiële bedrijfsadministratie
  • Personeel & Organisatie

Na het volgen van deze opleiding weet je alle kneepjes van het ondernemersvak en is het nu alleen nog een kwestie van starten. Meer weten over de opleiding, studiebelasting en kosten? Bekijk hier de opleiding Ondernemerschap.

Meer informatie

Zowel de cursus als opleiding worden in verschillende vormen aangeboden. Kies voor een avondtraject, zaterdagopleiding of volg de opleiding in je eigen tempo op afstand. Heb je vragen of wil je graag advies? De Laat Kenniscentrum helpt je graag! Neem vrijblijvend contact op via info@delaatkenniscentrum.nl of bel ons op 040 – 2485582.