Spring naar content

Opleiding moderne bedrijfsadministratie in o.a. Eindhoven, Tilburg, Goes, Roermond en Maastricht.

bedrijfsadministratieBen jij ambitieus en werkzaam en zie jij jouw toekomst in de administratieve kans. De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie is dan mogelijk een opleiding die aansluit bij jouw ambities. Wist je dat deze opleiding ook aansluit bij de kansberoepen op de scholingsvoucher?

Voor wie is de opleiding MBA?

Jij bent administratief sterk en je vindt het leuk om met cijfers te werken. Je bent communicatief goed onderlegd en het het lijkt je leuk om contacten te onderhouden met debiteuren en crediteuren.

Werkzaamheden

Je werkt veelal met een team collega’s op de financiële administratie waar jij ervoor zorg draagt dat de dagelijkse administratieve handelingen op een correcte en efficiënte manier worden verricht. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn het verwerken van de bankmutaties, facturatie van de debiteuren en de verwerking van de crediteuren. Je voert werkzaamheden uit ten behoeve van de jaarcijfers en je ondersteunt bij periodeafsluitingen. Je stelt verkoopfacturen op, zet betalingen klaar en maakt analyses en overzichten.

Baangarantie in de administratie

Een goede administratieve kracht is goud waard. Investeer in jezelf en in de toekomst en start met de opleiding MBA, moderne bedrijfsadministratie in o.a Eindhoven, Tilburg, Goes, Roermond en Maastricht. In februari 2017 gaan onze opleidingen van start.