Spring naar content

Is sales jouw passie? Start dan de NIMA opleiding Sales A.

Opleiding Sales ABen je nog niet zo lang actief in een salesfunctie, maar wil je graag verder in dit vak? Dan is mogelijk de opleiding NIMA Sales A echt iets voor jou. Met een NIMA Sales A opleiding ontwikkel je je kennis -en vaardigheden op het gebied van sales en accountmanagement. 

Tijdens de opleiding NIMA Sales A leer je meer over verkoopanalyse en planning, krijg je meer inzicht in een verkooporganisatie. Samen met jou gaan we kijken hoe jij klanten kunt werven en behouden, hoe je een marktonderzoek doet en hoe je aan relatiemanagement doet. Na het volgen van de opleiding is het leggen van goede telefonische contacten geen probleem, ben je je bewust van je presentatietechieken en kun jij adviserend verkopen. Onderhandeltechnieken zijn jou na het volgen van een NIMA Sales A opleiding niet vreemd meer.

Jij bent een kei in het schrijven van offertes!

Enthousiast geworden over de opleiding NIMA Sales A. Schrijf je dan nu in en start in 2017 in o.a. Tilburg, Eindhoven, Goes, Maastricht, Utrecht of Den Bosch.

Heb je de opleidig NIMA Sales A al gedaan óf ben je toe aan de volgende stap in je salescarriere. Volg dan de opleiding NIMA Sales B accountmanager of de opleiding NIMA Sales B verkoopleider.