Spring naar content

Ontdek de wereld van online marketing met een opleiding tot online marketeer

Opleiding tot online marketeerVoor veel ondernemingen is online marketing een onmisbare schakel in de dagelijkse werkzaamheden. Klanten zoeken steeds vaker op internet naar producten en als bedrijf wil je de boot niet missen. Online marketeers stellen alles in het werk om bedrijven zo zichtbaar en vindbaar mogelijk te krijgen. De kennis van een online marketeer is heel breed. Bij de opleidingen binnen De Laat Kenniscentrum besteden wij aandacht aan alle essentiële eigenschappen die  een moderne online marketeer moet bezitten.

Online marketing in de praktijk

Met online marketing willen organisaties hun digitale doelstellingen behalen. Het zorgt ervoor dat je potentiële klanten op de juiste momenten bedient met geschikte middelen. Je wilt als online marketeer de concurrentiepositie van je werkgever verbeteren. De middelen die je hiervoor kunt inzetten zijn heel divers. Je kunt bijvoorbeeld met gerichte socialmediacampagnes bedrijven helpen om een groot publiek te bereiken. Maar evengoed is het mogelijk om met video advertising, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie klanten te enthousiasmeren voor jouw dienstverlening. Online marketing is een breed begrip dat dus vele specialismen kent. Elk bedrijf wil de juiste doelgroep voor zich winnen en ervoor zorgen dat zij voor jou kiezen. Na afloop van onze opleiding tot online marketeer weet jij als geen ander hoe deze strategische doelstellingen kunnen worden behaald!

Opleiding tot online marketeer bij De Laat

Ben jij geïnteresseerd om aan de slag te gaan als online marketeer? Of wil jij jezelf nog meer specialiseren? Onze Online Marketing Opleiding richt zich op de dagelijkse werkzaamheden van een online marketeer. Met praktijkcases leer jij de meest optimale online strategie te bepalen. De cursus is niet alleen interessant voor marketeers, ook als je in de commerciële binnendienst werkt of productmanager bent dan kun je je zeker aanmelden! Tijdens deze opleiding krijg je onder meer handvatten aangereikt op het gebied van webanalytics, mobiele marketing, social media en marketingcommunicatie.

NIMA-opleidingen Online Marketing

Een andere opleiding op het gebied van online marketing die De Laat Kenniscentrum biedt is NIMA Basiskennis Online Marketing Opleiding. De mogelijkheden in het huidige digitale tijdperk zijn eindeloos. Met deze zeer gewaardeerde opleiding leer jij de basisbeginselen van online marketing. Na afloop kun je met de opgedane kennis moeiteloos meedraaien op elke marketingafdeling. Display-advertising, zoekmachinemarketing en e-mailmarketing kennen geen geheimen meer voor jou. Met een tas vol kennis kun je zo de arbeidsmarkt op! Wil jij alles weten over online marketingtools als SEO, SEA, e-mail en analytics, dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

De Laat Kenniscentrum leidt jou op

De opleidingen van De Laat Kenniscentrum kenmerken zich door een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Een van onze specialisaties is marketing en sales. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière in online marketing, dan bekijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden. NIMA selecteerde De Laat Kenniscentrum als NIMA Education Partner, wat inhoudt dat wij voldoen aan de door NIMA gestelde opleidingseisen. Wil je meer weten over onze opleidingen? Wij horen graag van je! Neem gerust eens contact met ons.