LSSO Cursus Toetsenbordvaardigheid

Secretariële opleidingen

Gedurende de cursus leert u een basissnelheid typen van minimaal 130 aanslagen per minuut via het tienvingerblindsysteem. Daarnaast word aandacht besteed aan het aannemen van een juiste houding tijdens het typen. De cursus is zeer geschikt wanneer u snel en foutloos wilt leren typen. 

Doelgroep

Voor degenen die hun toetsenbordvaardigheid willen verhogen tot een redelijk en aanvaardbaar niveau.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Programma

U leert typen met een basissnelheid van minimaal 130 aanslagen per minuut via het tienvingersysteem blind. Gedurende de cursus wordt gewerkt met moderne tekstverwerkingsapparatuur.

Examen

Het examen worden diverse malen per jaar en in verschillende plaatsen afgenomen. Voor meer informatie met betrekking tot de examens verwijzen wij u door naar de website van LSSO: www.examenbureaulsso.nl.

Studiebelasting

Circa drie klokuren per lesweek.

Diploma/certificaat

Deze opleiding wordt afgesloten met een LSSO®-examen dat bij voldoende resultaat recht geeft op een gewaardeerd en door het LSSO® erkend certificaat.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 040-2485582 of per mail via info@delaatkenniscentrum.nl.

 

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:    5 lesweken
Avondopleiding:            10 lesweken

Lesdag en –tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en op zaterdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De zaterdagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch). 

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar.

Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het inschrijfbureau.

Elke opleiding is voor ons maatwerk. Door ons unieke concept kunnen wij de mogelijkheid bieden voor een startgarantie in de eigen regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij tezamen met onze cursisten de eerste lesdag in overleg plannen. Wij voegen onze cursisten niet samen op centrale locaties in het land, maar blijven in de gewenste regio. Onze groepen zijn hierdoor klein, wat zorgt voor extra persoonlijke aandacht t.a.v. uw leervraag. Tijdens de eerste les plant u vervolgens uw opleiding tezamen met uw groep. Deze planning nemen wij op in de leeromgeving. Onderstaande data zijn dus een richtlijn, samen met u en uw medecursisten stellen we de definitieve startdatum en lestijd vast.  Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

De Laat Kenniscentrum heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Mogen wij u binnenkort op een van onze leslocaties ontmoeten?

 

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (5):    350,- euro
Avondopleiding (10):           299,- euro

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Vanaf 1 augustus 2015 worden de examens op locatie afgenomen door LSSO examenbureau. Inschrijving geschiedt vanaf dan voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Voor de actuele examenkosten verwijzen wij naar de website www.examenbureaulsso.nl.

Studiemateriaal

Circa 60,- euro.

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding LSSO Toetsenbordvaardigheid? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs van uw cursus LSSO Toetsenbordvaardigheid

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 410,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

Uw examen boekt u rechtstreeks via de website van LSSO examenbureau

StartdatumMaandVariantLocatie