NIMA A1 Sales inclusief examen

Sales opleidingen

Sales opleidingen van De Laat Kenniscentrum: Module Sales A1

In samenwerking met NIMA biedt De Laat Kenniscentrum verschillende Sales opleidingen aan.  Met de Sales A opleiding NIMA werk je aan je professionele verkoopvaardigheden. Overtuig je klanten met inhoudelijke kennis. Werk aan je overtuigingskracht en verbeter salesvaardigheden. Binnen de Sales A opleiding NIMA heb je verschillende niveaus. Sales A1 is het eerste niveau, hiermee kun je later doorstromen naar de andere sales opleidingen die De Laat in samenwerking met NIMA aanbiedt.

Module Sales A opleiding NIMA: Sales A1

Tijdens Sales A1 beginnen we aan de belangrijkste salesbegrippen en bijbehorende theorie. Daarnaast wordt de rekenvaardigheid bijgebracht en werkt u aan een aantal thema’s. De thema’s die tijdens de Sales A opleiding NIMA Sales A1 aan bod komen hebben betrekking tot de belangrijkste theorie en salestechnieken.

Zo leer je o.a. alles over communicatie in het algemeen en nuttige gesprekstechnieken en marketing en de klant. Je berekent je resultaten en houdt je bezig met sales in het algemeen. Ook gaan we dieper in op de organisatie, de verkoper en zijn prestaties. Je theorie wordt uiteindelijk getoetst in het theoretische Sales A1 examen.

NIMA Sales opleidingen: Examen Sales A1

Het examen van de A1 module wordt schriftelijk afgenomen en duurt ongeveer twee uur. Hier krijg je 45 meerkeuzevragen waarbij je theoretische kennis, inzicht en rekenvaardigheden getest worden. Dit examen bestaat uit twee onderdelen. Een onderdeel bevat 30 meerkeuzevragen en toets de primaire kennis van de verschillende salesbegrippen en benodigde rekenvaardigheden. Daarnaast heeft het examen van Sales A1 nog een onderdeel van 15 meerkeuzevragen die opgebouwd zijn rondom een beknopte casusbeschrijving uit de praktijk. Onderdeel 2 toetst naast kennis ook inzicht en rekenvaardigheid. De kosten voor dit examen bedragen 205,- euro.

Wil je meer algemene informatie over de opleiding Sales opleidingen: NIMA Sales A, de bijbehorende kosten, startdata en planning? Of wil je graag meer weten over Module A2 en het bijbehorende examen? Klik dan op onderstaande links.

MEER OVER NIMA SALES A

GA NAAR MODULE NIMA SALES A2

Duur van de opleiding

Dit betreft een regulier traject. Uw opleiding duurt 4 - 6 weken, afhankelijk van de variant (avond/(zater)dag). De lessen worden in overleg gepland. Een avondopleiding is tweewekelijks, de (zaterdag)dagopleiding drie- of vierwekelijks. De module kan ook versneld, op maat, worden aangeboden. Klik hier.

Lesdag en -tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag.

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari, maart en juni. De losse modulen en trainingen kennen verschillende start momenten in het jaar.

Zit het startmoment van uw keuze er niet bij? U kunt zich altijd vrijblijvend inschrijven via het flexibele startmoment. In het vak "opmerkingen" kunt u het door u gewenste startmoment aangeven. Wij nemen dan contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursusprijs

975,- euro (vrijgesteld van BTW)

Wij willen u erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Studiemateriaal

Circa 170,- euro (excl. 9% BTW)

Examenkosten

205,- euro voor beide onderdelen (vrijgesteld van BTW)

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). De examenkosten voor het schriftelijke A1 examen bedragen 205,- euro. De examenkosten voor het mondelinge A2 examen bedragen 308,- euro. In uw cursusprijs is per onderdeel 1 NIMA-examen opgenomen (herexamens worden apart gefactureerd).

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Sales A? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Totaalprijs inclusief NIMA examen

Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over uw boeken zijn wij genoodzaakt BTW te rekenen. Hiervoor hanteren wij het geldende BTW-tarief. U betaalt bij ons 1350,- euro voor de gehele opleiding excl. BTW.

StartdatumMaandVariantLocatie